вівторок, 13 грудня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №45, №46, №47 та №48

Осінь в нас видалась напрочуд теплою, сонячною, багатою на дружні зустрічі і на чудові події)))) А листопад видався дуже творчим...

Суботня традиція. Вже так повелось, що субота - це сімейний наш день. Зранку ми багато спимо, а потім збираємось і йдемо гуляти на цілий день. Я обожнюю цей день, коли доня відривається по повній разом з татком на дитячому майданчику, бо серед тижня він змушений плідно і сильно працювати... Татко - ти в нас найкращий!!!Дякуємо  тобі, що ти в нас є, ми тебе любимо!!!!



Ведмедик. Недавно я писала, що в наших друзів народився синочок. Якого охрестили і назвали чудовим іменем - Святослав. Я дуже щиро радію, бо очікування маленького принца було сповнене різних випробувань, але дякувати Богові і чудовій матусі Христинці, яка мужньо подолала все і тепер разом із чоловіком радіють новонародженому синульці. А я на тих радостях, відчула такий прилив натхнення, ну ось що з цього вийшло)))) п.с. Святіку і батькам сподобалось, а мені було так приємно.....


Эх, прокачу. Відвідали базар, щоб ознайомитись з зимовим асортиментом дитячих комбінезонів. Плідно походили і доня заслужила, щоб покататись на автомобілі (вона ж так любить Біп-біп). Тільки ми встигли кинути жетон, як в нашої доні вже з'явилося два зайці у кабіні. Було так смішно, як Анютка час від часу поверталась до хлопців і щось так голосно і смішно бурмотіла їм, а потім так по-серйозному починала крутити руль, немов би везе їх до пункту призначення))))))пів базару збіглось на це подивитись))))


Гуцулочка. Анютка дуже любить всілякі безрукавочки. А коли ми побачили цю теплу, шерстяну - ми не змогли пройти повз. І не помилились. Ну дуже любить тепер доня в ній по квартирі бігати, зняти вже майже не реально, це друга річ після сумочки, яку доня майже ніколи не знімає навіть уві сні)))))))


WTF. Наш перший цвях у колесі за 2 роки...


Другий левел. Любимо ми дуже прибирати. Перший рівень - "віник" ми вже освоїли, тепер перейшли на другий рівень - "пилисмок". Дуже тішимось, коли чуємо як він шумить)))))От би мені стільки позитиву і ентузіазму під час прибирання, по-доброму заздрю донечці)))))


Відео. Куми запросили подивитись разом касету з їхнього весілля, яке ми відвідали у вересні. Ну нас довго кликати не треба, ми залюбки зголосились. І ось вона життєва правда, поки ми з кумою слізно переглядали наймиліші моменти весілля, наші чоловіки дивилися футбол і зав'язували сальце на дивані...)))



Пекла тортик. Напередодні чудової події, Хрестин донечки Ткачиків, 13 листопада, я вирішила спекти особливий тортик, щоб привітати молодих батьків і чарівну дівчинку. В процесі надихнулась ще і на листвіку. Все вийшло безнадійно рожеве))))))))


Утеплились. На вулиці холодно, а нам тепло і весело))))))Ми ж вбрались в тепленький та новенький комбінезончик.


Перший сніг. Ну а ось і він, такий давно очікуваний перший сніг...


Антошка. На вулиці вже довго не погуляєш, тому коли так холодно ми йдемо розважатись в Антошку.


З Україною в серці.  8-)


Гульки з Дорунькою. Кумася приїхала спеціально до нас в парк погуляти, бо я дуже скучила за похреничкою. Як ми тішились, що в такий холодний та сірий день, ми провели в такій теплій та веселій компанії))))


Реклама Лакалут. Ми тепер стабільно кожного дня чистимо разом із матусею зубки. Дуже подобається нам процес і ми тепер не бавимось, а серьозно майже цілу хвилину поліруємо кожен зубчик, копіюючи мамині рухи і звук "бджжжжжжжж" від маминої електорощітки. Ось така в нас білосніжна посмішка))))))


Молодята. До нас нарешті завітали в гості наші друзі і тепер вже молоде подружжя, Машулька і Вітьок. Ми провели чудовий вечір і нарешті Амік був в центрі уваги)))))))


Друзі. Це просто були найдружніші, якщо так можна сказати, вихідні. До нас в неділю в гості завітала Катюшка - моя співробітниця і гарна людина, яку я ціную і люблю. А згодом до нас на прогулянці приєдналась кума з кумом і Олінька з Ростіком. І ми так затишно і смачно посиділи в кафешці, грілись кавою і теплою бесідою. Такі зустрічі довго пам'ятаються!!!!


Кайф. Катюшка знала чим можна розфарбувати мої будні))))) Ну яка дівчина не знайде час на таке чудове заняття - як заняття своєю красою)))))))))))Дякую за подаруночок!!!!


Картопелька. Цю страву мій чоловік готує просто безподобно, їла б її щодня, няммммм...


Мій перший пінкіп. Знову мене на вишивання потягнуло. Давно мріяла спробувати вишити на льоні спеціальними нитками "Меланж" і оформити це у вигляді "пінкіпа" , але щось часу не було і чесно кажучи натхнення. А тут новина, що куми доробили ремонт і переселяються в свою власну домівку, мене так надихнула, що я таки наважилась почати вишивати. Вишивати на льоні і цікаво і важко, але результат того вартий. Ідея вишити котика одразу народилась в мене в голові, бо всі знають прикмету, що на щастя треба першого впустити кота в дім. Куми кота не мають, тому отримають від мене ось такого вишитого трьохколірного котика, який буде оберігати їхню затишну домівку. Ось що в мене вийшло.


Скрапбукінг. Мене поперло робити саморобні листівочки, вони якісь такі щирі  виходять ніж покупні. Вирішила доповнити подарунок для кумів листівочкою в тон))))


Урбан стайл. Вигуляла свої новенькі, тепленькі уггі)))))))Нема зручнішої обувки, я щаслива власниця!!!


В гостях у Ткачиків. Завітали в гості до Оксанки і Орка та їхньої чарівної доці Меланки. Вони такі чудові, молоді батьки справляються на відмінно з плюсом. А Мелашка надзвичайна татусева "абояшка" і маленький ангелик з матусеними оченятками))))Нехай  Мелася росте здоровенькою на радість нам всім!!!


Стрий вояж. Скучив наш татко за малою батьківщиною. Набігались на свіжому повітрі і дорослі і малі.


Леді. Ну справжня паняночка росте!!! Оксанка дякуємо за подаруночок, Анютка полюбила бавитись горнятками і їсти уявний тортик з тарілочки)))))


Магазин Лєбєдєва. Спеціально для Дашульки. Тепер і наше місто продвинулось. Сфотати так магазин не дозволили, прийшлось зробити це підпільно. Зато Аня на "Стелзі" політала)))


МЕГА НОВИНА!!!! 30 листопада 2011 ми стали власниками чудової, сонячної квартири!!!! Ми так давно мріяли і йшли до нашої мрії)))))) УРАааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!


Дорогу дамам на підборах!  8-) Більше би таких позитивних знаків дорожнього руху))


Дещо майструємо. Про це згодом...


14 коментарів:

  1. ну кума твої творіння просто ЧУДОВІ!!! і де в тебе час береться з твоїм маленьким "шилом"??? PS:у мене ніби й менша але за день копійки вільного часу :(

    урбан стайл дуже тобі до лиця, теепло, зручно, що може бути краще для молодої Активної мамусі )))

    Ну ви нас безмежно втішили МЕГА новиною!!! тепер вам буде ще веселіше з ремонтом :)))
    PS: будемо завжди раді допомогти

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую)))))) Творю по ночах)))))))
    Кому цікаво, можу підказати місце де класні і недорогі уггі продаються)))
    А ми як втішились, сусіди))))))
    п.с. ми без вас нікуди!!!дякую))))))

    ВідповістиВидалити
  3. ура, ура, квартира =))))) вітанняяяяя!!!!!
    ах, хотіла я той знак теж зафоткати. але забула ;)

    p.s. а я працювала на попередній роботі з Катіним хлопцем - Юрою :D Ну коли нарешті в них буде весілля. Треба його подіставати))))

    Які враження від снігу у донечки?

    ВідповістиВидалити
  4. Дякуємо 8-) Нам ще досі самим не віриться))))))
    п.с. Ага, і нам вже дуже цікаво)))))
    п.п.с. Доня не встигла побачити, бо то було ввечері, чекаємо тепер наступного разу))))))

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаємо з новою оселею! Це великий крок і здобуток! Щоб вам було там тепло, весело і любляче! Ну і чекаємо фотки квартири!
    Я доречі також угами (насправді має бути агами) обзавелась - дуже тепленько!

    ВідповістиВидалити
  6. ААааААааАаАА як всьо кльово!

    І ми там є, ура!!!!!!
    Вітаю ВАС з придбанням гніздечка, тепер у вашому житті настане найкращий період - ремонт )))))

    Ваші Такачі (Один з другим і трЕтим)

    ВідповістиВидалити
  7. to Julie: Велика щира дяка!!!! У вас теж мега життєва подія!!!)))Радіємо за Вас і чекаємо )))))
    п.с. ну в тебе Юльчик уггі-агі можна сказати самі оригінальні, Австралія вроді батьківщина цієї мега зручної обувки)))))

    ВідповістиВидалити
  8. to Анонім-Орко: ААААААААААА, дякуємо нашим любим Ткачикам))))))))))
    п.с. о як вас багато тепер, буде кому нам ремонт помагати робити 8-)_

    ВідповістиВидалити
  9. Які ви класнючі, вже такі геть дорослі. Мамусі зачот окремий, і справді стільки всього встигає зробити. Дуже повеселила фотка Анютки зубастіка в халаті та мамочки-румяночки в масці :)))

    Ну все, тепер можна окрему рубрику "Ремонт" на блозі відкривати. Цікаво буде глянути на фоти до і після. Вітаємооо!!! Бажаємо, щоб в новій оселі завжди панувала гармонія, затишок та оптимізм!

    ВідповістиВидалити
  10. to Vita: Дяка, дяка))))))Масочка зачотна була з лісовими ягодами, раджу))))))))і малечі фан мамуську таку смішну побачити))))))
    п.с. ага, ти читаєш мої думки. З нового року розпочнемо))))))

    ВідповістиВидалити
  11. Охохо!! Вітаємо зі здійсненням мрії!!
    Може наша мрія візьме приклад з вашої та також здійсниться))

    Які ж ви гарнесенькі та стильні! Просто суперові)
    Свєтік - на всі руки майстриня! І скрап, і декупаж, і вишивка! Ще й час на то всьо маєш! Аплодуємо стоячи))

    В нас снігу ще не було...

    ВідповістиВидалити
  12. to Dalia: Спасибки огромное!!!!Обязательно и ваша мечта сбудется, будем держать за вас кулачки))))))
    За аплодесменты второе огромное спасибки))))Вот жду твоего МК как игрушки шить-вязать)))
    п.с. у нас уже тоже снега нет)))ждёмс...

    ВідповістиВидалити
  13. У вас дуже цікавий і красивий блог, завжди надихає=)
    Гарнесенька донечка)
    А можна взнати те місце, де продають класні і тепленькі угги:))?

    ВідповістиВидалити
  14. Дякуємо!!! Завжди приємно читати коментарі нових читачів))) Якось теплішає на душі...дякую!!!!
    Звичайно можна, ці тепленькі уггі купила я в "Чобітку" вул.Галицька 16 це біля Креденс кафе і ДеМанжарика біля площі Ринок, тобто в центрі одним словом. Цінова політика від 250 до 400, там ще дутіки були гарненькі))))

    ВідповістиВидалити