понеділок, 14 лютого 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №6

Yahoo!!! Святкувала на вихідних свою чверть століття, тому все самі розумієте 8-)* Ну а тиждень перед цим був дуже сімейним і домашнім...

МК від Zabahanku. Як давно ми планували цю зустріч, і нарешті вона відбулась. Головна рукодільниця Оксанка зібрала нас для проведення майстер класу з ліпки із полімерної глини. Для мене це був зовсім невідомий процес. Але завдяки вмінню зацікавити і головне навчити, Сяня дуже потішила усіх нас. Ми пробували ліпити різноманітні предмети, фрукти, квіти, солодощі. Мені вдалось зробити сережки у вигляді рукавичок і пару кольорових лизаків(планую зробити солодкі брелки). Нехай до ідеалу нашим виробам ще далеко, але всі отримали море задоволення від приємної компанії та певні навички на майбутнє.


Забаганочка. Тижня два тому я писала, що почала вишивати. Тепер все готово. Вишила я швидко, віднесла роботу в багетну майстерню і вуаля. Безмежно рада, що все вийшло як забажалось. Тішуся, бо дуже хотілось зробити такий символічний подаруночок для самої коханої в світі донечки.


Вакцинація. Я дитина медиків. Три покоління лікарів налічує моя сім'я, тому до усіляких медичних аспектів, ставимося дуже серйозно і відповідально. На днях їздили в дитячу поліклініку на друге щеплення. Доня вела себе чудово, посміхалась і співала до тьоті лікарки, але від обіди, що добра тьота вколола нам ніжку, трошки поплакала. Але наш малесенький смішнурік не вміє довго сумувати, за хвилин п'ять ми вже знову сміялись.


П.С. Якщо уважно глянути на фотку, то можна побачити наш "бойовий" пластер))))))

Макарони. Дуже люблю макарони, а ще люблю шпинат. Тому італійська паста зі смаком шпинату в поєднанні з вершковим соусом - одна з моїх найулюбленіших страв. Потішила себе і чоловіка, а головне це просто, швидко і смачно.


Пан Коцький. Після вакцинації за порадою лікаря, ми два дні були вдома. В донечки вже є звичний графік обіднього сну, зазвичай в цей час ми гуляємо у парку. Доня в ліжечко спати, а я бавитись з Аміком. Він вже такий дорослий, важко повірити, що колись він вміщався в мене у долоні.


Свєточка. Планові закупи памперсів, забіг в відділ іграшок і що я бачу: "Кукла Светочка. В воде поёт и разговаривает". "Улыбнуло" 8-)


Покаталки. Погодка в п'ятницю видалась не дуже прогуляноковою для візочка, тому татусик вирішив нас прокатати на машинці. Тішились всі!


P.S. Доня любить співати разом з Beyounce, особливо гарно виходить приспів 8-)