понеділок, 28 лютого 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №8

Присвячується сім'ї...

Суботній вечір. Цей вечір ми з донечкою провели самі. Наш татко поїхав гуляти на весілля в Стрий, на яке планувалось попасти всім трьом, але ще не оклигавшись після хвороби, ми вирішили залишитись вдома. Було тепло і затишно спати в ліжечку з донею. Це вперше, коли Анютка спала зі мною всю ніч. Вже така доросла...

Всі вдома. В неділю ми зустрічали татка. Приготували смачну лазанью на вечерю і просто раділи.


Татусик. 18.00 - маяк в скайп "дівчатка, вже виїжджаю", 18.45 - звук відкриваючихся дверей, голос з коридору "кукусіки, я вдома.", 19.00 - доня цьомає татуся і нема щирішою миті для мене на світі, ніж спостерігати за цією картиною, люблю їх...


Маленька дівчинка. Анютка любить дуже все, що пов'язано з купанням. Останнім часом просто неможливо її відірвати від рушничка. Вона вовтузиться, крутиться, розкривається, а потім закручується знову і так може тривати цілу вічність. Правду кажуть, чим би дитя не тішилось, лише б не плакало!


Бабуся. Бабуся втекла з роботи і приїхала побавити маленького сплюшка, який прокинувшись в обід, ну дуже здивувався і зрадів бабусиним цьомчикам.


Перша бага знайдена. В нашому арсеналі іграшок з'явилась нова і дуже цікава. Це "бага", мама QA не могла дитині не купити чогось такого, щоб нагадувало про її роботу. Але іграшка дійсно цікава і змушує задуматись, як той механізм працює. Маленьке сонечко в середині кульки нічим не прикріплене і починає швидко крутитись тільки тоді, коли малеча покрутить кульку. Доня розгадала цю головоломку.


Дай п'ять. На цьому тижні нам виповнилось рівно п'ять місяців. Ми стали ще кмітливіші, рухливіші і мега цікаві. Ось такі ми тепер дорослі 8-).


P.S. Just the way you are...