понеділок, 11 квітня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №14

Всім привіт!!! І як Вам погодка, друзі?! І не кажіть, просто якась "скринька Пандори". Але не зважаючи на кліматичні збої погодних умов, ми продовжуємо насолоджуватись весняної бадьорістю і гарним настроєм. А ще залишилось 7 днів або 168 годин, або 10080 хвилин, або 604800 секунд до повернення нашого татка з відрядження. Але хто рахує?!

Друзі. Чим менше лишається днів до зустрічі з коханим, тим дужче починаеш сумувати. Ось такі закони у кохання. Тому щоб не впадати в стан меланхоліїї, треба спілкуватись з оточуюючим світом. Допомагають мені в цьому друзі, які знаходять час, щоб урізноманітніти мої будні і вихідні. Цієї суботи, мені вдалось погуляти з гарною парою, з Вітєю і Машою, але голова моя дирява забула взяти фотік на зустріч. Друзі потішили нас з донею гарнезними, корисними і смачними подаруночками, чим і врятували мій фотозвіт.


Бабуся. До нас приїхала бабуся і за справжнім львівським звичаєм в неділю ми відправились вигулюватись в центр. Ще в суботу я помітила працюючий фонтан біля Оперного, але в неділю насолодилась цим видовищем на повну. Завдяки сонячним промінчикам і законам фізики, можна було милуватись гарнезною і такою насиченою кольорами веселкою, яка гордовито розляглась на краях фонтана. Гарно!!!


СидимО. Доня стає все більш самостійнішою і самодостатньою. Маленька "нєваляшка" вже може сідати і гратись достатньо довго в такому положенні, головне правильно побудувати оборонні мури, а то крутик вміло може дати "право руля" і впасти з ліжка.

Джакузя. Ну я просто прозріваю від чудо-пристроїв, якими останнім часом почали обзаводитись мої батьки. Знайомтесь, це Спа-ванночка для ніг. Цей чудо спа-центр має три режими: вібрація, вібрація + бульбашки і просто бульбашки. Окрім цього ванночка має три масажні поверхні: різного розміру масажуючі кульки під кожної ступнею, вібраційна куля посередині і ролік. Завжди думала, що такі речі - це "развод" і нічим вони не відрізняються від звичайної ванночки для ніг. Але чесно Вам кажу, я прозріла! Після 15 хвилинного масажу в різних режимах, я була готова літати. Таку легкість в ногах я не відчувала вже давно. РЕКОМЕНДУЮ!!!


Сади та городи. Завітали в гості до маминої коліжанки. Т.Люда вже активно готується до сезону посадки-висадки. По-доброму заздрю, обожнюю працювати з рослинками. От думаю, коли то собі почати процес озеленіння...


1-й.
А в цей четвер у нас виліз ПЕРШИЙ зубік. Тепер наше зайченятко офіційно дорослішає)))))


Обувка. В п'ятницю погодка була легко кажучи "не льотна" і добряче вимучила двох матусь, які грішним ділом подумали, що їм вдасться погуляти гарним сонячним ранком у парку. Ми то і діло бігали ховались від дощу, а в сонячні проміжки бавились з дітворою. Але подією дня стало відкриття нового розміру маленьких нозь. Ніколи б не помітила, що наші нозі так виросли, як би не чобітки, які нам дали поносити наші любі подружки. Ах, як швидко дітки ростуть...


P.S. Песня про зайцев 8-)