суботу, 15 січня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №2

Ось і на лічильнику збіг другий тиждень. Цікава річ час, буває так, що день так пролетить, що не встигнеш і кліпнути оком, а деколи навпаки, ніби резиновий. Цей тиждень був різним.
Мені подобається, що 2011 рік почався у суботу. Приємно починати писати про проектний тиждень,який починається не з понеділка, а з суботи. Особливо стає приємно, коли сьогодні знову вихідний. Цікава закономірність для матусі у декреті. Ну менше прози, більше спогадів про другий тиждень.

Починаю...


Ukrainian fashion. Давно мріяла про одну річ, якої бракувало в моєму гардеробі. Я, як дівчина в міру сучасна, слідкую за модними тенденціями, але дуже люблю цікаві та самобутні речі. Особливо гарним аксесуаром в українському строї вважаю хустину, яку дуже кортіло мати. Хотіла таку синю з червоними квітами, тепер маю)))))))))))
п.с. А чи знали мешканці нашого славетного Львова, що знайти український національний виріб зроблений в Україні дуже важко, більшість продукції мейд ін Китай (але ж винахідливий народ, навіть для українців вишиванки та хустини виробляє, а японці вчаться грати на бандурі)


Недільний трафік джем. Люблю місто у вихідні дні, коли можна прогулятись в самому центрі не по тротуару, а по дорозі. Але цієї неділі, ми потрапили у величеньку пробку, в якій змішались всі і все: люди, коні, дитиська, дитячі візочки))))) Було кльово бути частиною цього радісного хаосу.


Рік по тому... Рівно рік назад 10 січня 2010 року ми дізнались про нове життя, яке ми створили... І через дев'ять місяців з'явилось наше диво - наша доця)))))


Картини з життя. Почали гуляти з фотіком, шукати та вишукувати 8-). Знайшли скляні двері)))))))))


Перший відеоролік. На цьому тижні мені вдалось спробувати себе у створенні відеороліка. Дощ за вікном, теплий чай на столі, відчуття приємного смутку, ось і формула мого натхнення.


Зіронька моя. А коли ви в останнє спостерігали за зорями? Вони ж такі яскраві, чарівні і фантастичні. Моя донечка дуже любить зірочки і спостерігає за ними кожен вечір)


П.С. Дякую друзям з роботи за такий чудовий подарунок. Лампа–проектор – це мега річ!!!!

П’ятничний шопінг. Мої батьки вирішили потішити маленьку модницю. Наразі інтригуємо Вас коробочками, скоро влаштуємо фото-дефіле.


P.S. I wanna fall from the stars straight into your arms...