понеділок, 31 січня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №4

Oops...трошки припізнилась, вибачайте. Обіцяю наступного тижня виправлюсь, чесно-чесно! Аж не віриться, що добігає кінця перший місяць нового року. Цей місяць пройшов для нас під девізом "3F" - "Family, Friends and Fun". Дуже-дуже радію цьому!

Сім'я. Люблю розпочинати проектний тиждень з теплих моєму серцю сімейних фотографій. Це був один з тих чудових зимових днів, який ми провели разом, блукаючи затишними вуличками нашого гарного міста Львова.


Купи-купи.
Тиждень розпочався зі свята. Нашій донечці Анютці виповнилось чотири місяця і в подарунок від татка вона отримала круг. Не простий, а для немовлят. Святковий заплив відбувся в святковій обстановці і був суцільним позитивом для всіх!


Гаррі Поттер по-львівські. Ну чим вам не "Косий провулок" з магазинами для магів, ось вам і "Королівство Вин" і чудо-баси))))))


І знову подарунки. На минулому тижні наші друзі презентували доці подарунковий купон. Майже тиждень доню цікавив кольоровий папірчик, який лежав на поличці біля ліжечка. І зрозумівши її натяк, що треба би було вже давно за подарунком прогулятись. Тим і зайнялись, поєднали приємне з корисним. Анютка приймала активну участь у виборі подарунка. Скоро покажемо))))))


Наробила мама дєл.
Ну ось як це було... Пішли ми з донєю гуляти, гарно покатались по місту, вернулись і до хати потрапити не змогли...Я зламала дверний замок. Ну я просто не тим боком засунула ключ, а зламали його майстри, які ремонтують балкони у нас в дворі і які визвались мені допомогти. Після чого вони ж пробували відкрити мені двері ломіком, марні були їх старання, і опа, пан Василь згадав, що в його арсеналі є БОЛГАРКА (для дівчат: болгарка - це така штука, що залізо розпилює)...ну далі ви самі розумієте, що було) І прикро і весело, чоловік довго слухав мою розповідь, складаючи залізний пазл з нашого замка.


Гламурна штучка.
Їздили в гості і користуючись нагодою, вигуляли наш гламурненькій костюмчик. Періс Хілтон сховається))))))


Котонянь.
З того часу, як нас стало троє, наш котик Амік, який є вірним другом та антистресовою таблеткою, тепер ще і виконує роль няні для доні. Він завжди наглядає біля ліжка, коли вона катуляється або пробує повзти, і першим біжить кликати на допомогу, якщо доня починає плакати. Люблю його!


P.S.
Let It Snow...