понеділок, 14 березня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №10

ВеснАааа прийшла!!! І я загубила відчуття часу, ну а відчуття реальності неможливо втратити, коли поруч моя доня. Малеча наша росте не по днях і не по годинах, і розуміння "вільної хвилини" давно вже не актуальне, дні календаря злітають один за одним...

Соня. За гарною традицією, суботу ми присвячуємо справам хатнім , прогулянці в трьох і плановим закупам. Ну і де ж як не в Ашані краще поєднати закупи і прогулянку. Доця полюбляє такий план дій, бо має можливість покататись на ескалаторі і поспуняти в стані невагомості. Я би і сама так не проти.


Дівочі посиденьки. Вдалося попасти в гості до "білої і пухнастої" хресної мами, а то всілякі хворі не давали нам такої змоги пару тижнів. Ми весело провели час і додому вернулись "+1". В Анютки тепер є нова подружка, яку ми назвали "Мішаліна". 8-)


From Daddy to Us.
Татко поїхав у відрядження, але залишив нам подаруночки. Аааааааааа, мішутки Тедді. Доня поповнила колекцію м'яких друзів, я колекцію горняток, навіть холодильник отримав новенького магнітика. Дитяча я, знаю, але вони такі кльові))))))


Ніч така зоряна, місячна. Тепер наші ночі такі довгі, коли татко так далеко...


Свято весни.
Люблю свято 8 березня. Ось знаю, сучасні чоловіки почали все частіше ігнорувати його, вважаю це не правильно! Ну подивіться, як дівчата тішаться в цей день))))))


Happy Birthday, Amber Shine! Нашому чемпіону виповнилось 3 роки. Котодрузів кликати не ризикнули, натомість потішили шлуночок вже дорослого вухастика святовими лягумінами. Амік був дУуууууууууже задоволений!!!


Спланована втеча. Вкладались ми як все, кожний в своє ліжечко. Але хтось дуже промовисто говорив очима, що спатки в своєму ліжечку не планує. Хіба хтось встоїть перед такою картиною, я ні.


P.S. ...

15 коментарів:

  1. Гарні ведмедики ))) В нас пухнастиків також вже чимало, шкода що малечі вони поки не дуже то й цікаві. Часом здається, що новому пухнастику мама радіє більше ніж маля :Р
    Стосовно 8 березня, то я сама не дуже то й прихильниця таких свят, та цього року наш татко постарався з подарунками для обох своїх дівчаток і сніданок приготував нам ))))
    А ви вже й справді підросли від коли ми з вами бачились 8) Анічка посміхається дуже чарівно і вже зовсім по до дорослому )))

    ВідповістиВидалити
  2. Ух, татко у вас молодець!!! А нас цього року дідусь побалував дуже потрібними речами, а от вечерю готували ми з мамою))))))Стара гвардія до кулінарії не надається)))))))
    Дякую, нам вже ж скоро піврочку, яхуууууууууууу)))Вона тепер у візочку не спить на прогулянці, лялякає, всміхається, так що з нами вже тепер і поспілкуватись у парку вийде, от тільки погодка сьогодні підкачала....

    ВідповістиВидалити
  3. ура, ура :) нарешті новий пост 365!
    остання фотка в ліжечку чудесна. а що це за рожевий девайс - лампа нічна?

    ВідповістиВидалити
  4. Ага, ага))))))))
    Цей рожевий девайс - це мега крута лампа, вона може бути як нічник (світиться різними кольорами), ще може бути проектором зірочок і паралельно можна слухати 5 мелодій(класика та звуки природи).
    Нютка її дуже любить і самостійно вміє вмикати і вимикати, а ще катуляти і використовувати як барабан)))

    ВідповістиВидалити
  5. Мої красуні!!)))
    Скучаю за вами. Прикольний тиждень получився, жалко що без мене((

    ВідповістиВидалити
  6. Татусик, ми тебе любимо, не сумуй!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Які медвежатка класні - татко ваш молодець!
    А Амік ваш такий відгодований )) Розлягся на все крісло.
    Донечка з кожним постом все дорослішає і красивішає - просто лялька!

    ВідповістиВидалити
  8. які ведмедики милі ;)8 березня люблю, як і травневі свята, вихідний все таки, а подаруночкам, хоч і невеликим завжди тішусь, то не відміняла б свята, всеодно увага - то приємно!!!
    Амчик поважний досить став, памятаю ще маленький клубочок якому все ціково досліджувати було ;)))

    Ну перед такими оченятами важко втриматися!!! Мала хитрулька росте ;))

    ВідповістиВидалити
  9. Насправді Амік, як для своєї породи, вважається невеликим :)
    Для порівняння можете якось сходити на виставку і подивитись на інших представників нашої породи))

    ВідповістиВидалити
  10. Дуже сподобалось фото на ескалаторі! І сама композиція, і те як чарівно вийшла Анічка, таке собі миленьке біле і пушисте зайченятко в шубці :)

    8 березня справді втрачає свою популярність серед молоді. Я навіть по собі це відчуваю, але все-одно люблю це свято.

    ВідповістиВидалити
  11. to Julie: Амчік в нас належить до породи плюшевих ведмедиків серед котів, тобто до короткошерстної британської породи. Ці котики габаритні, їх вага може бути від 6 до 12 кг, а Амусик в нас дуже граційний вважається, бо важить лише 6 кг. Котик наш у свої 3 роки вже досяг чималих успіхів в виставковому котячому світі - він є Інтерчемпіоном України по системі WorldCatFederation (в них там як у боксі 8-)). Багато виставок відвідали, їздили в різні міста, плануємо згодом відновити наше виставкове життя, коли малеча підросте.

    ВідповістиВидалити
  12. Бачу всім дівчаткам ведмедики довподоби, особливо білий ведмедик Умка у виконанні Нютки))))))
    Дякуємо за гарні слова!!!
    Треба якось на матусі зібратись малечу познайомити, що думаєте?! Вітусь, приїзжайте з синулькою якось в центр до нас з Оксанкою, покатаємось великою бандою)))))

    ВідповістиВидалити
  13. Світланка, я лише заааааа! Але нехай чуть потепліє щоб можна було, якщо приспічить, на вулиці кормити (ми часто їмо): я ж поки з коляскою доїду до вас (якщо говорити про будній день) поки назад + а погуляти... так що як тільки так зразу! п.с. І ви якось в Стрийський парк приїзжайте :)

    А ви з Оксанкою зазвичай в який тайм-фрейм гуляєте в Костюшці?

    ВідповістиВидалити
  14. Ура, будемо чекати!!!
    Думаю, як потепліє і ми зможемо на далеку дистанцію вибратись до вас)))))))
    Переважно ми є в парку з 12 по 14, але бувають дні, що і до 15))))))
    Вітусь, ти коли зберешся, то ми підлаштуємось, щоб таких гостей зустріти, бо в нас все переважно дівоча компанія, а тут такий парубок в гості приїде!!! 8-)

    ВідповістиВидалити
  15. Не забувайте, що всі парубки повинні пройти в мене фейс-контроль :)

    ВідповістиВидалити