пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №49, №50 та №51

Як чекали ми на зиму, яхуууууууууу!!! Трошки змахує на європейську зиму без снігу поки що, але ми не втрачаємо надії і чекаємо на пухнастий білий сніжок. А тим часом, поки чекаємо на сніг  ми встигаємо багато всього цікавого))
Отож...

Шалом Ізраель. Ааааааааааааааа, приїхала в гості моя подруга дитинства, яка давненько вже виїхала до Ізраїлю. Новина про приїзд Настьони викликав у мене бурю позитивних відчуттів і спогадів, а коли я дізналась, що вона приїхала познайомити родину і друзів з нареченим, то я не тямила себе від радості. Знайомство з Ніцаном (так звуть нареченого Насті) пройшло в теплій родинно-дружній обстанонвці. Багато дізнались про їхні цікаві традиції під час весілля. За традиціями чоловіки і жінки святкують по різні сторони, зал ділять білою тканиною на дві частини і кожна з частин святкує окремо, тільки рази 2 чи 3 шторка забирається, молодята зустрічаються поглядами, максимум потримаються за руки і далі святкувати кожен окремо. Але наші наречені дуже сучасні (айтішники) дуже проти традиційного проведення святкування. Я повністю з ними солідарна)))



День щастя. Поєднали шкідливе з корисним, стало приємно.


Планування. Ми нарешті починаємо не мріяти, а діяти. Бо знаєте, той процес купівлі квартири такий досить напряжний, бо тільки за пару днів, коли бюрократійно-паперова тяганина завершується, ти можеш спокійно видихнути і почати кайфувати. Ми час не гаяли, запросили знайомого архітектора-дизайнера оглянути наше гніздечко і порадити з чого ж тре починати. Вже є пару варіантів, тепер маленькими кроками я починаю перевтілюватись у дизайнера.


Посадила дерево. Напередодні маминого дня народження надихнулась. 8-) Вирішила бути оригінальною і цього року подарувати Мамі не квіти, а дерево. Переваги очевидні - його не треба поливати і воно не засохне, а приємним кавовим ароматом можна насолоджуватись кожного дня. п.с. клей "момент" - зачот!!!


Матусин день. Святкували на вихідних, а привітали як заведено в день самого Народження. Бабуся була вражена подарунком, а ми раділи!!!


Крівляка.  Ось так ми вже дорослі дівчатка, ах...)))))


Полосоман. Багато дуже свят на носі і чоловік вирішив потішити мене і відвести на шопінг. Ну яка дівчина відмовиться?! 8-) Результатом залишились задоволені всі, а я знову не встояла перед своєю пристрастю до полосочок. Ну люблю я їх, ну що з тим робити)))))))



Святкування. Святкування маминого дня народження завжди розпочинає грудневий марафон зимових свят. Отож, починаємо рахувати і святкувати!!!! п.с. вони такі всі веселі, і хто сказав, що після 50-ти, молодість минає?! Не вірте, перевірено - брехня, все цікаве тільки починається!!!


Янгол. Побачила схемку в інеті і просто не могла не сплести такого ангелика для свого маленького Ангела. Буде перша Анюткіна ялинкова прикраса, яку вона сама повісить на ялинку цього року)))))


Різдвяний ярмарок 2012. Ура розпочався!!! Гаряче вино, ковбаски, співають колядки, що ще треба. Починаю відчувати святковий дух. От тільки снігу би ще.....



Чудова телеграма. Як приємно отримувати такі новини. Дуже скоро  в світі стане ще +1 малесеньке чудо. Яхууууууууууууу!!!! п.с. Юльчик і Петя радіємо і чекаємо разом із Вами.



Ялинки. Святковий дух починає набирати оберти, на носі вже свято Св. Миколая. Відвідала ялинковий ярмарок хендмейдівських прикрас. Як на перший раз то не погано, але організаторам ще тре попрацювати, бо було сумно якось. Чого б не включити фоном різдвяні колядки чи новорічні пісеньки, а то тематика різдвяна, а обстановка буденна. І налякав переодягнений чоловік у Св.Миколая, статура підходила, але вираз обличчя і погляд був легко кажучи не приємний, аааа, навіть згадувати моторошно.... Врятували мій настрій два чарівних сонечка, яких я випадково зустріла там. Андріанчик так підріс і так кумедно бурмоче. День був врятований!!!!


Листівочки. Цього  року я наважилась на подвиг 8-). Вирішила зробити новорічно-різдвяні відкриточки для близьких мені людей. Перша партія готова)))


Конкурс. З дитинства не дуже приймала участь в різного роду конкурсах. Змагання це інша річ, а от з конкурсами якось не складалось. (конкурс "Яєшня") Вирішила наважитись і заодно таким чином привітати блог "Бути мною" з річницею. Бажаю натхнення і позитиву, завжди ваші постійні читачі))))))


Суші паті. Погодні умови не сприяють частим зустрічам нашої веселої банди, тому якщо не на вулиці, тоді у когось в гостях. Хелоуїн довів, що це гарний спосіб зустрітись всім сім'ями і провести гарно час. Цього разу всіх запросила до себе я, було дуже мега весело і класно! Нарешті приєднались до нас Зорянка разом із чоловіком і своєю чарівною донею Вікусею. Матусі ліпили суші, татусі поїдали лазанью, а дівчатка слухняно бавились. Чарівний був вечір, треба повторити!!!! п.с. зацініть переваги великого дивана))))))))))



Дитячий корпоратив. Відвідали паті в тата на роботі напередодні свята Св.Миколая. Море нових вражень, донечка провела чудово час, побавилась з клоунами, пообнімалась з хлопчиками, поводила хороводи з дівчатками і отримала гарний подарунок від датського Миколайки.


Свято радості і тепла. Ось як треба спати, щоб Миколайко прийшов і подарунок під подушку поклав.)))) Тепер в доці є новий друг Міша, зимовий костюмчик і пара теплих шкарпеток. п.с. Дякую Миколаєві, що і про матусі не забув!!!


Збираємо подарунки. Анюткін Миколайко багато подаруночків для неї припас, треба було всі їх до купки зібрати. В-першу чергу поїхали до Хресної. 8-)


ExtendMedia паті. Ось і настав час Новорічних корпоративів. Приємно, що про мене не забуває мій колишній колектив і завжди запрошує на всілякі святкування. Було приємно побачити всіх і відчути себе знову частиною великого "Дрім тіму".


Іменини. В нашого Ангелика 22 грудня були іменини. І в честь такого свята ми вбрались в новий зимовий комбінезон і відправились знайомитись зі сніжком. Ага, він нарешті випав, білий і пухкенький))))


SS Mafia Party. Ось і  Сервівське мега паті не забарилось. Пропустити його не могла, бо обожнюю костюмовані і тематичні вечірки, а ще це нагода побачитись з купою знайомих. Два роки тому, ми в чоловіка на святкуванні вже перевтілювались у відому ганстерську пару, яка вишукано вбрана святкувала успішне завершення справи і рахувала грошенята. Тому цього року для різноманіття ми вирішили втілити Боні і Клайда, що "ідут на дєло". Весело відпочили і пораділи за кума, що отримав нагороду "Тop Performer S.M.A.R.T." . Ось такі в нас корпоративи, далі буде...


P.S. скоро вже 8-) 

9 коментарів:

  1. Ой, подарунок мамі вийшов чудовий, вже недочекаюсь вашого дизайну квартири, впевнена у вас все вийде надзвичайно чудово!!
    Донечка так солодко спить! Певне в очікуванні Миколайка спиться міцніше =)
    А суші-паті вийшло класним, так би хотілось десь там між вами побути...

    ВідповістиВидалити
  2. гарна Бонні була, полоски тобі до лиця :)
    Суші-паті мега кльово відбулося! PS: хоч я не сильно полюбляю самі суші, ну але в компанії гріх не спробувати )))то чекаю твого детального рецептика лазаньї ось тут :)

    Ангелик і в нас тепер є, дякуєм дуже хресній, цьом :)))

    ВідповістиВидалити
  3. to Julie: Мамуля теж задоволена))))))
    Ой, дякую за підтримку і віру в нас, будемо старатись))))
    Дітки сплять як ангелики, скоро цьому переконаешся))))))
    Вірю, що наша зустріч не за горами чи океанами)))))Світ круглий!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. to Kyма: Дякую)))))))
    Паті ще обов'язково організуємо))))
    п.с. на днях запостаю рецептик лазаньї, а поки пішла ласувати шматочком, ми вчора робили))))))

    ВідповістиВидалити
  5. Потрясні хендмейдики!:) І дерево, і листівки! Особливо та, що дійшла до мене :Р

    Зима - найкращий час для всіляких хоум паті. От тільки прибирати після них - завдання на цілий день :)

    Я теж страшенно люблю смужки та смужечки.

    Ох як жеж хочеться вже побачити, що ви там надизайніте!
    В моїй голові скінчилось вільне місце для нових нереалізованих ідей для дому. Вирішила трохи почекати ))) Мріяти і одразу втілювати - набагато краще!

    ВідповістиВидалити
  6. to Даша: Ага, я сфотала, а потом ещё домастерила на твоей откртыке специально снег, а то у вас его ещё не было, а на тот момент мы во Львове уже в снежки игрались. Не долго правда))))
    Смугастикам и смужастикам привет))) я вот не замечала, а уже на полосочки и мужа и дочу подсадила)))))
    Ой, а как мне хочется) скоро начну спец рубреку, где буду советоваться, рассказывать, что да как там у нас)))
    п.с. иногда когда перестаёшь думать о мечте - она раз и реализовывается!!!держим за вас кулачки)))))

    ВідповістиВидалити
  7. Всі хендмейд штуки просто ульот! І супер дерево! :)

    Молодець!!! Надихнувшись твоїми листівками, спробую зробити на весну якісь 8-) Головне додати в To-Do-list)

    ВідповістиВидалити
  8. to Anjtka: Дяка))))))))))Доречі твоя листівочка ще в мене (Ooops),треба якось передати)))Але тішить одне, що до 14 числа вони ще досі всі актуальні))))))
    п.с. а я цього року в-перше в житті книгу бажань заведу))))

    ВідповістиВидалити
  9. ку ку ))) щось вас давно не чути. Ви вже здорові? І де підсумки року? :$ А ще маємо для вас передачку за конкурс :)

    ВідповістиВидалити