четвер, 1 грудня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №41, №42, №43 та №44

Згадаємо золотий жовтень... Люблю цей місяць, дуже!!!

Весілля №3. Хто куди на вихідні, а ми знову на весілля))) Відвідали свято Машульки і Віті. Свято вдалось на славу, наречені були прекрасні і сяяли від щастя, а ми поруч них теж раділи і згадували, як 5 років тому в цьому ж ресторані, ми молоді і зелені святкували день народження нашої сім'ї. Так символічно було потрапити за тиждень до нашої дерев'яної річниці в "наш ресторан"...я така сентиментальна стала)))) п.с. Було дуже класно, дякуємо друзі!!!



Похмілля. От як треба повертатись з весілля))))) І на таксі  гроші є, і випити є, ну і закусон солодкий був))))поки зібралась сфотати, його вже не стало))))


Автокрісло. Давно чекали на апгрейд дитячого пасажирського місця в нашому автомобілі. Нарешті наше автокрісло приїхало і знайшло свою чарівну власницю. Тепер ми їздимо як положено із власним кермом навіть)))))


Алладін і його Кралечка. Гуляли і натрапили на такий фотостенд)))) Які вони в мене кумедні, люблю їх!!!!


Хіпстер. Бабуся купила нову піжамку, трохи з розміром не вгадала, але доню це тільки потішило.


3 місяця. Моїй похресничці було 3 місяці і ми заїхали привітати маленьку красуньку. Дорочка так швидко росте, а як Хресна тішиться з цього!!!


Дерев'яна річниця. Так багато хочеться сказати, але мені точно забракне слів... Ці 5 шалено романтичних і сповнених коханням сімейних років, подарували нам саме головне в нашому житті, а наступні роки і все життя наповнили сенсом, і все це можна описати одним словом - "Анна". Дякую Богові, родині і друзям, що ми є такі як є, і нехай всі будуть щасливі!!!


Золото. Нема золотішого золота, ніж золоте листячко в чарівну осінню днину. Як приємну гуляти і відчувати такий приємний шелест під ногами. А де хто навіть на золотій купі встиг повалятись))))


3+3=6. Давно нам не виходило погуляти повним складом. Дзвінок, руки в ноги і день пройшов чудово. Мамулі мали вільні руки, а татусі досхочу набавились з донями.


Чемний пацієнт. Ходили на плановий медогляд.  Потрапивши в царину мого тата ( він у нас лікар) в поліклініку, доня вела себе дуже чемненько. Відстояли свою чергу, дала тьоті лікарці себе оглянути і на останок занесла свою медкарточку до реєстратури. От такий чемний гномік.


Києве родинний. Родина з Києва і мої троюрідні сестрички завітали до нас в гості на пару днів. Відправились на екскурсію по місту. Люблю такі прогулянки, коли є час побути в теплому родинному колі і насолодитись красою нашого міста.


День народження. Ходили вітати Хресну з Днем народженням. Доня вибирала сама подаруночок, бо в цій справі вона вже профі))))))Сумки - це наш фетіш!!!! Трохи важко було розлучатись з новою сумочкою, але заради Хресної, Анютка пішла на таку жертву))))) Задоволені вроді лишилось обидві сторони.


16. Старшій сестричці Оленці дозволили відчути себе вже дорослою і самостійною у свої 16 і залишили на молоде покоління, тобто на мене. Ух, страшно було усвідомити, що то я на добру 10 років вже старша. А яке воно шустре це нове покоління, ну про це можна довго розповідати. Тому просто похвалюсь своєю красунечкою сестричкою.


Катюшка. Кожному члену сім'ї по сестричці)))) Поки я теревенили зі старшенькою, то малеча моя файно розважалась з молодшенькою. Так доня полюбила Катюшку, обнімала її, цілували, ні на крок не відпускала і так чітко навчилась промовляти "Катя". От така вона дитяча дружба, підбиває на нові досягнення.


Сімейне свято. Було в Стрийській родині пару свят, нарешті зібрались усі разом і посвяткували. А як доня тішилась, що має змогу з Хресним побавитись.


Слінгопарад. Відвідали свято Батьківства, а саме приймали активну участь у слінгопараді разом із нашими друзями та кумою. Було МЕГА класно і позитивом зарядились не тільки щасливі батьки, а і сумні перехожі. Так приємно було спостерігати як люди розпливались в посмішках, коли бачили  таку величезну купу кумедних і файнезних карапузіків.


Львів. Гуляючи містом натрапили на таке зізнання у любові до нашого міста від ближніх сусідів. Було приємно))))


Ross&Helen.  Зробили собі подаруночок на річницю - фотосесія на "п'ятьорочку". Допомогли нам в цьому наші знайомі, дуже гармонійне і ніжне подружжя, Ростік та Оленка. І день такий сонячний був...


Підстригли. Знайшли нарешті час для татка, відвели його до перукарні. Наш сімейний перукар і давній друг Дениска вчив азам перукарського мистецтва підростаюче покоління. Аня дивилась як зачарована)))))


І ще +1 принцеска. Аааааааааа, друзі Ткачики приєднались до клубу молодих і щасливих батьків. В нашому світі принцесок знову поповнення. Ми так радіємо і тішимось за цю чудову сім'ю!!!


Біп-біп спроба №1. Ми доросли до парку атракціонів. В чудовій компанії ми вперше прокатались з вітерцем.  Ах, це було круто.


Love story. Отримали фотки від фотографів. Вони такі "заМУРчательные"))))))


Паті. Так нам сподобалось тусуватися великою бандою, що коли і привід гарний є, то гріх не зібратись. От і свято Хеллоуїну вчасно підвернулось. Якось одразу вирішили зібратись і повирізати гарбузи, бо ніхто з нас ніколи ще раніше цього не робив. Вийшло дуже не зле як на перший раз. Згодом ідея плавно доповнилась створенням костюмів для наших пупсів і колективного попивання пива для татусів. Вийшло справжнє паті. Було дуже зачьотно. Ще раз дякую кумам, які так гостинно прийняла таку величезну банду.



Гарбузик. Доці дуже сподобався костюмчик Гарбузової Феї, особливо спідничка, яку мені допоміг швидко пошити кум Вася. Так вона полюбилася їй, що пару наступних днів Аня і спідничка були нерозлучні.


Похолодало. О так воно, в день тепло, а на вечір так по-зимовому вже холодно. Тепер по вечорах гуляємо в теплому мішку, а ще там так добре спиться.


Зарплата! Якось цього місяця для нашої сім'ї це була довгоочікувана подія. Пакетів вистачило на всіх)))))


На полювання. Сезон полювання відкритий. Доня дуже пильно допомагає дідусю збиратися.

Мега глюк. Ну не можна давати діткам мобільні телефони - перепрограмують))))))) Тепер тільки дзеркало мене рятує, бо інакше я нічого не можу прочитати і зрозуміти))))))))



P.S. Love is!!!!!!!!

9 коментарів:

  1. важко виділити одну чи пару фоток. всі такі кльовезні :) А донечка настільки вже велика, нічо собі!!!!
    Доречі, позавчора я була в кінг кросі, і на вітрині побачила вашу сумочку, і вночі мені ваша Анічка приснилась з сумочкою. Ось так то)

    p.s. заливайте десь фотки з фотосесії)

    ВідповістиВидалити
  2. УРАА! Знайшла ваші фотки, такі файнющі=))))))) Лише відео не грузиться шота((

    ВідповістиВидалити
  3. Хі-хі))))))Анютка і сумочка - це одне ціле))))))
    п.с. ага згодом залию фотки і відео!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. уууууу стіки всього у вас було)))
    Кльова піжамка у Анютки, а оченята ті чого тільки варті!!!
    так-так кума чекаєм вже тих фоток ЗАМУРЧАТЕЛЬНИХ і ми :)))

    ВідповістиВидалити
  5. привітик :)
    ну найперше про фотосесію - ФОТО ну просто мову віднімає- такі...ну просто самі кращі!!!! :) молодці!
    Анюта в поліклініці така доросла, склалось враження , що вона медогляд проходить перед тим як в школу йти в перший клас :))))
    ну і все решта як завжди сонячне і позитивне - було дуже цікаво почитати :) вже чекаю на листопадові записи :)

    ВідповістиВидалити
  6. Яка ж пречудова доросла дівчинка :) А здається тільки от нещодавно ми писали, що донечки наші вчора вперше самостійно сіли, встали.. А тепер самі собі раду дають, допомагають, обирають подарунки..
    Ааа! куди вони так поспішають?)

    Ви суперові!:)

    ВідповістиВидалити
  7. to NataS: Дякую, Кумасю!!! Назарко теж більше за все фотку з піжамкою відмітив)))))
    п.с. скоро буде))))))

    ВідповістиВидалити
  8. to Iryska: Дякую, Іруська!!!! А листопад, такий цікавий)))вже в процесі...

    ВідповістиВидалити
  9. to Dalia: Дашулька спасибо)))))))Так приятно, что ты ещё с нами))))))))Ведать работа тебя взяла в плен и времени на блог уже нет, очень жвль, но мы верим и ждём!!!!
    п.с. напиши мне на фб, мы с Нюткой для Юнны подарочек вылсать хотим))))))

    ВідповістиВидалити