понеділок, 23 травня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №18 та №19

Ух, на вулиці чорнезні хмари, сильний вітер і тихо так - БУДЕ ЗЛИВА)))) і ви не повірите, ми вдома! Вибачайте мої любі, але як тільки пригріло сонечко, ми почали вуличне життя і забули про існування інтернету, замінили його на реальні зустрічі, надіюсь і ви так само файнезно погрілись. Буду намагатись більше так не запізнюватись з публікаціями, але хто знає))))))))

Дачники. Відкрився дачний сезон. Своєї дачки ми ще не маємо, але з кожним роком я все більше схиляюсь до думки, як це кльово. Затишний будиночок, садок вишневий, пару грядочок свіжих полуничок, струмок (вже розмріялась, згідна на криницю), ГАМАК (це навіть не обговорюється)))))) і нехай сіре місто чекає поки ми ловимо кайф. А поки я мрію, то милі друзі гостинно приймають нас на своїй дачній ділянці. Було дуже зачьотно!!!




Свірж. Давно планували почати подорожувати Україною. Звичайно це голосно сказано по Україні, починаємо з малого, а там як вийде. Відкрили карту, знайшли цікаву недалеку "достапрємічатєльность", взяли друзів до компашки і поїхали. Було весело, цікаво, навіть страшна злива не стала нам на заваді, але на наступні подорожі будемо краще прогнози звіряти, бо Свіржський замок однозначно заслуговує на годину насолоди точно)))))


"Мир, труд, май". Свято, яке дає змогу прохалявити роботу, це можна сказати свято вдвічі. Зустріли травневі святкові вихідні зі старими друзями. Гик-гик)))


Єдинички.  Їхали ми їхали, і на їздили купу одиничок.



МАМА. Донечка сказала слово "МАМА", так чітко, ніжно і дуже несподівано. Аааааааааааааааа, готова кричати від радості, це неймовірні відчуття.



Телепузік. "Дело было вечером, Ане делать было нечего")))) Доня навчилась керувати телеящиком про існування якого ми з чоловіком давно забули, але тепер малеча сама вміло вмикає/вимикає і цікаво коментує. Весело)))



Навколо світу. Давно хотіли збагатити свій ігровий портал. Купили цікаво гру, яка допомагає проявити старі і здобути нові геогргафічні дані, завдяки віртуальним подорожам по цілому світу. Гра цікава, розважальна і що дивує азартна. Фоткою дня стала фотка з мобілки мого чоловіка, який думав надурити всіх, а не вийшло. Але знімаю капелюха перед його винахідливістю, чітер з досвідом))


P.S. "МАМА" - ПЕРВОЕ СЛОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Розсміши себе сам. Всі напевно знають про таку функції фотоапаратних будиночків, в які заходиш, сідаєш і фотаєшся. В Америці такі апарати на кожному кроці, а от у Львові з'явились тільки пару років тому. Вперше ми спробували минулого літа.  Я з пузом-карапузом всілась на міцні колінки чоловіка і розсмішили ми себе на всі 100, а фотографія зайняла почесне місце на холодильнику. Цього року вирішили відзняти продовження. Цього разу було ще веселіше. Фотки такі щирі і смішні.


Сльози щастя. Цей рік для мене сповнений новими подіями і ось вперше я святкувала таке важливе для кожної мами свято "День матері". Татко і доця дуже сильно чекали на цей день і їх старання та подарунки розчулили таке чутливе серце молодої мамульки. Я так їх люблю, слів бракує...


Апгрейднулись. Ми пересіли на літній варіант нашого вірного візочка. Анютка дуже тішиться, що тепер їй відкрились нові краєвиди і можливості, сидячи круть-верть може дотягуватись до маминої сумочки і бавитись ланцюжками або знайти ще щось цікавеньке. А як я тішусь, що літній варіант значно легший за зимову люльку.


Пузік-карапузік. Гуляли з Натусіком-гарнюсіком і її круглесеньким пузіком, який офіційно в цей день радів першому декретному дню, ну і ми з Нюткою за компанію раділи.


Качелькі.  Закупи в магазині перервались приємним катанням на качельках. Як Анютка раділа, це офіційно ми вперше катались на качелях. Вже думаємо про компактний домашній варіант.

"Мильна" колекція. Всі напевно подумали про мило, а ми почали колекціонувати милі. Наш татко активно і багато подорожує літаком, що вже достатньо багато тисяч миль назбирав. Для кращої зручності, Люфтганза прислала нам особисту картку, на яку і нараховуються наші милі. Ой, як кортить назбирати непогану купку, щоб злітати у теплі краї)))


Доросле каченя. Апгрейднули ми не тільки візок, але і банно-ванні аксесуари. Тепер наше веселе каченя має спеціальний стільчик для купання, який надає стільки можливостей маленькій шкоді для бешкетування.


P.S. Для маленьких бармалєйків)))))


9 коментарів:

  1. Славно:) Дуже тепло читати такі дописи

    ВідповістиВидалити
  2. клас! клас! клас!! стіки фоток, і стільки веселих! у ванні це взагалі крутезна фота :)
    а я все як прохожу по парку і коло дитячого майданчика, то завжди згадую що десь тут може гуляти вже такий великий малюк :)

    ВідповістиВидалити
  3. Ну і насичений тиждень у вас, молодці!

    Дача це круто! Нагадала мені моє дитинство (полунички, струмочок в лісі, гори недалечко), але наша дача дуже далеко і занедбана зараз,як ми не старалися її тримати в порядку, то останні роки постійно непроханих гостей маєм :(

    День Матері: для тебе цього року вперше цей день в іншій ролі і Анютка молодчинка не забарилася порадувати першим Дорогоцінним словом :)Ще раз ВІТАЮ!!!

    Ми також недавно розпочали "мильну колекцію" :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дочекались!))
    Тре і мені може написати..

    Від "мама" в мене сльози на очах! це ж треба, яка велика дівчинка))
    А ми поки ааааааааакаємо та лааааакаємо :) І мамамапапапабабабакати зовсім не плануємо здається. Мабуть одразу складні речення пойдуть.

    Гамак то бомба!

    Крутезний стільчик, егеж?))))

    Взагалі кльові в вас видались тижні:) Насичені такі і веселі)

    ВідповістиВидалити
  5. to Ptah: Дякую, а нам так приємно їх писати))))

    ВідповістиВидалити
  6. to Julie: Ага, і ми раді!!! Чесно кажу, що СКУЧИЛИ за "сім'єю")))))) Будемо виправлятись)))
    Фотки на холодильнику дійсно потішні, кожен раз посміхаюсь як дивлюсь.
    п.с. до речі гарний антистресовий засіб такі фоти, всім раджу!!! 8-)

    ВідповістиВидалити
  7. to searchsilence: Привіііііііііііт)))))Дяка, дяка, наша шкода у ванні ну дуже куменда - це правда)))
    Ми на майданчику часто буваємо за компанію з Софійкою. Але на разі ще не повноцінно там бавимось, більше спостерігаємо, але дууууууже активно))))

    ВідповістиВидалити
  8. to NataS: Дякую, Натусік!!!! Скоро і ти так тішитись будеш, ще трошки))))))
    Вітаємо у клубі "мильників"))))) Вже певно теж гарну жменьку назбирали?!)))))

    ВідповістиВидалити
  9. to Lionel: Привіт, привіт)))))))))))О, ми теж на вас чекаємо!!!
    Напевно переїзд і гарна погодка збив ваш графік, але надіємось на ваше скоре повернення до блогінгу, а то без вас, любі, сумно))))
    На днях вдруге сказали "мама", я ще ніяк не звикну, але то так кльово!!!!Скоро і ти відчуєш, які це нереальні відчуття! Ми теж достатньо довго бабапапабамамукали, а потім видали)))))
    Ага, то такий сидячий гамачелло, його друзям з Мексики привезли, а ми на таких в Греції гойдались. МЕГА РІЧ!!!! Хочу такий, я би навіть вдома повісила, а що такого, хочу так і вдома кайфувати?!)))))
    Стільчик кльвоа річ теж, тепер Анютка так шкоднічає)))))

    ВідповістиВидалити