вівторок, 8 листопада 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №36, №37, №38, №39 та №40

Ку-ку, а ось і ми)))) Скучили мабуть?!  Бо ми дуже, але скільки у нас цікавенького для вас!!!

Підготовка до весілля. Раніше я писала, що наша Хресна скоро виходить заміж. Тому осторонь залишатись ми ну ніяк не могли і взяли на себе місію декоруванння весільних бокалів. Бокали самі по собі гарні та вишукані, тому придумати декор було не складно, а як приємно було його творити. п.с. відкрила для себе клей-пістолет - мега корисна і зручна річ!!!!



Весілля. Ось і настав прекрасний день - день з'єднання двох закоханих, любимих і таких рідних нам людей. Ну всі здогадалися, що я про весілля куми пишу))). Гарні, щасливі, закохані Оленка та Василь просто сяяли, а нам було так радісно поруч з ними. Нехай життя дарує Вам тільки усмішки, а сльози нехай будуть тільки від щирої радості, як от у мене, коли я дивилась на вас у церкві... Ви чудові, любимо Вас, ну і ГІРКО))))))))


заГуляли. Вперше за тривалий час вдалось справді відпочити, а заодно натанцюватись і навеселитись так, що до хати початок 4 ночі тільки прийшли))))


Відрядження. І знову татко мусить їхати в холодну і таку далеко Данію, чух-чух... Вже сумуємо і чекаємо!!!


Ігри. Доня дорослішає на очах. Тепер ми маємо перший власний візочок і дуже відповідально ставимось до місії його катання))))))


Бігун. Ще зовсім недавно доня зробила перші самостійні кроки, а за тижня два вже почала бігати. Ото тепер веселуха у мамусі 8-).


Мапл сіроп. Приїзд куми з моєю похресничкою Доруською (мені так подобається її так називати, вона таке Сонечко, тьфу-тьфу) до нас в парк на прогулянку зажди свято. А от  отримати ще подарунок, ну це взагалі подвійне свято. Особливо коли це клиновий сиропчик, який я так люблю і який нагадав мені про гарні робочі будні з нашими канадськими колегами. 


Закриття дачного сезону. Офіційно закрили сезон дачників. Ех, кльово було... 


Похолодало. Ще вчора загаряли на дачі , як тут раз і так різко похолодало і так по-осінньому стало. Проте мали змогу вигуляти крутезну безрукавку, яку нам привезла бабуся із відрядження.


Спогад дня. Люблю період, коли падають каштани. З дитинства мій татко завжди прікольним чином вмів здивувати мене. Він просив мене закрити очі і підставити руки, і я пам'ятаю той момент коли щось невідоме вже лежить в моїх руках, а розум  і дитяча уява так і розривається від здогадів, що ж це може бути і цей радісний подив, коли відкриваючи очі я бачила каштан... Правду кажуть, для щастя багато не треба...


100 років. Ну не можу не відміти той факт, що Nivea - файний крем. Святкові упаковки не залишуть байдужим нікого. Правда ж матусі?!))))


Скайп. О, хвала винахідникам інтернету. Тепер сумувати трохи легше, бо кожного дня ми спілкуємось з татком за допомогою відео-дзвінків. Доні так сподобалось це заняття, що мама спокійно може посидіти майже 30 хвилин.


Книголюби. Цю подію гріх пропустити. Відвідали щорічний книжковий форум. Закупились казками, розвиваючими книжками і побачили як колись друкували книги. ЗАЧОТ!!!


На форум. За збігом обставин, ми з донею знову потрапили на форум і знайшли чудову відкритку. Я просто закохалась в неї. Книголюби погоджуйтесь!!!


Бонбоньєрки. В мене, як в будь-якого солодкоїжки буває ломка, коли так хочеться чогось солоденького, а в хаті його нема. Тепер я розумію для чого на весіллях почали дарувати солодкі подарунки  -  бонбоньєрки. Ось такий сувенір подарували нам на весіллі куми. Мигдаль в білому шоколаді - врятував моє солодке серце, а серце закоханих залишиться на довгу і гарну згадку про їх свято. Чарівно, правда ж?!


На дошку! Поки татко наш у відрядженні, ми гордо зайняли перше місце в списку злосних боржників. І таке буває))))))



Готуємось. Розпочали приготування до великої події... Далі буде))))


Господинька. Прийшов час прибирання. Ото, мама ми з тобою насмітили, як то все прибрати?!))))


Гапчики. Приємно розпочинати день з подарунка. Мама заїхала і подарувала миле горнятко з кумедними персонажами моєї улюбленої художниці. Ну приємно і всьо тут))))


Вернувся. Татко із камінг хом. Прилетів коханий, процес зустрічання пройшов на УРА!!!


Біг дей. Ой, як багато хочеться написати. Друзі, 23 вересня нашій доні Ані виповнився 1 рочок!!! Ми щасливі батьки, наше життя сповнене сенсом, радістю та коханням. І все це завдяки нашому Чарівнятку!!!Доня, ми тебе любимо, ти наше все, нехай життя дарує тобі щасливу долю!!!!  п.с. а тут троха більше фоток 8-)


Святкування. Ну і справжнє свято не забарилось. Відсвяткували день народження за містом. Було весело і сонячно. Щиро дякуємо Всім за привітання!!!! Фотозвіт тут 8-)


Просили. О, я знову вберу високі підбори!!!! Наші друзі, Маша і Вітя запросили нас до себе на весілля. Тішусь....


Сестрички. В гості до нас завітали двоюрідні сестрички чоловіка, Христинка і Соломійка. Привітали Анютку з її першою вагомою даткою і подарували надзвичайно гарний подарунок - Ангелика і свічку привезену з Єрусалиму. Такі подарунки пам'ятаються все життя...


Просили знову. Оооооо, я знову вберу каблучки))))))) Моя друга дружка і гарна подружка Юля запросила нас на своє весілля. І хто жалівся, що не має як носити каблуки, це точно не Я))))) 


Зустріч на все життя. 27 вересня відсвяткували 7-му річницю наших стосунків з коханим з моменту зустрічання. Вітаємо Дяків з їхнім святом також))))))) І ось наша ретро фотка зроблена 27.09.2004))))))


Пора вчитись. Донечка отримала дуже прикольні і водночас корисні подарунки на свій день народження. Тепер в нас є час, коли ми вчимось, коли бавимось, а коли слухаємо музику і все це завдяки розумному стільчику. А головне нам ще дуже зручно на ньому сидіти.


Вечірній Львів. Напевно як патріот свого міста, тішусь, що  нас "є куди себе подіти" навіть без грошей. Приклад цьому фестиваль Золотий Лев, який демонструє вистави під відкритим небом. Правда ж класно?!!! Сфотати було важко, дуже багато людей приходить на вистави, тому виставляю фотку каруселі, яка тішить око вживу і на картинці і доповнює атмосферу вечірньої казки )))))


Ткачики. Зустрілись з друзями, які вже такі поважні пузікі-карапузікі. Приємно розповісти Вам, що майже одразу після того, як ми завітали в гості до Оксанки і Ореста, вони надихнулися і ось тепер ми усі в приємному очікуванні!!! А доня знову не залишилась без подарунка і звісно ж уваги чоловічої половини. Вчіться дівчата! 8-)


Весілля №2.  І знову ми на забаві. Приємно було зустріти одногрупників, колег і повернутись у світ спогадів. А ще великою приємністю стало знайомство з читачами нашого блогу. Неймовірні відчуття охопили мою душу, коли я почула такі приємні і щирі слова від Наді та Андрія, які виявляються давно слідкують за нами. Користаюсь можливістю і передаю привітик. Ну, а на згадку про цю забаву, залишу чудовий танець молодят. Було так ніжно і гарно...


Моя, моя Аня. Одного разу під час прогулянки в парку разом із Оксанкою та Софійкою, Анютка попробувала побавитись Софійчиною лялею. На що Софійка так щиро і з таким запалом, вигукнула: "Моя, моя Лялька!!!". Що так мені це сподобалось, що вертаючись  пізно додому, я як маленька дитинка теж тішилась своєю Лялечкою - Анічкою і промовляла: "Моя, моя, моя..."


І ще раз +1.  На світі принців побільшало. 4 жовтня наші друзі, Христинка та Юра, стали  щасливими батьками маленького хлопчика. Як приємно отримувати такі смски (частіше би так), день одразу стає святковим і сповнений чудовими емоціями. Вітаємо щасливих батьків і тішимось разом із ними!!!


Суші. Давно хотіла навчитись готувати суші. І сестрички мого чоловіка вирішили мене цього навчити. І справді не складно, колись Ханка казала, що то як канапки робити, погоджуюсь. Було дуже приємно і як смачно їсти суші власного приготування, а головне їх було дуже багато))))))))))))


Мані в кармані. Напевно з моменту появи пластикових карток, монети в кишенях почали бути зайвими. Тому на кухні в нас є величенька скринька, куди і відправляються на зберігання золоті і срібні. І ось настав день, що вже скринька переповнилась і прийшов час рахувати кухонні заощадження. Перерахунок показав, що вміст скриньки рівно 100 грн!!! А ще кажуть, "мелочь, но приятно" - дійсно приємно!!! 8-)


Молодець. Ну татко наш такий молодчинка. Весь час підтримує свій високий професійний рівень. І того, в нас вже +9 зданих іспитів Microsoft. Влаштували з цього приводу татусю чебуречно-пивне свято шлунку. Заслужив!!!


P.S. Далі буде...скоро...

16 коментарів:

  1. Чекали ми вас вже давно! З поверненням!
    У вас стільки всього цікавого... Ну звичайно найцікавіше це ваш карапузик)) Передивилась всі фотки - такі позитивні! А ще мамусі +++ за креативчик з бокалами і квіточку - дуже гарно вийшло.
    А суші ви дівчата неправильно використовуєте, он вам Анюта показує як треба =)

    ВідповістиВидалити
  2. ооооо, браво :)
    я вранці включила компа, і опа.. ваші тижні. почала читати, і розумію шо прогавлю роботу :D бігом зібралась, і першим ділом на роботі дочитую))

    Ваша дамочка без сумочки ніде не ходить) Цікаво, а що вона там зберігає? ;)

    о, безрукавку я б сама таку носила)

    у малюка такий серйозний і дорослий погляд, моя мама завжди каже шо вони як бабулькі і дідульки, з величезним життєвим досвідом, все знають, розуміють, і такі серйозні)

    ха-ха, які ви смішні на фотці) це певно який день прикладника?) мені от смішно з фоток річної давності, а шо буде далі 8-)

    карусель - як в казці!! люди з таким захоплення спостерігають!

    "Аня" - оо, треба собі на робочий стіл стащити ;)

    аа, майкрософт..ви вже такі круті 8-) мій коханий завтра завтра вже здає презентаху, і теж піднімає левели! оце думаю чим би порадувати смачненьким.

    все, покидаю писанану. зарядилась позитивом, і треба воркати!

    ВідповістиВидалити
  3. ше одне! можна рецепт чебуреків?))

    ВідповістиВидалити
  4. to Julie: Привіт, зато тепер є що почитати))))))Вже наступна порція новин готується!!!!
    Дякую за ++++)))))Ну ідею прикрасити бокали я нарила в інету, але дійсно троха пофантазувала, а от квітка для доні - витвір моєї уяви і клей-пістолета))))))
    Так крім показати, Аня ще і покуштувала, рис вона любить)))

    ВідповістиВидалити
  5. to Searchsilence: Дякую)))) Добре, що позитивом зарядилась, наступну порцію буде легше чекати)))))))хі-хі...
    Вірно ти підмітила, сумка - це свята річ!!!!знімаємо її тільки, коли мала спить, а зранку перші слова "Дай мені" і пальчик показує на сумку)))))Ось така дамочка росте)))))
    Ага, старі фотки завжди піднімають настрій))))
    Успіхів твому коханому, тобі гарного робочого дня!!!!!
    п.с. Як нові шпалери на робочому столі?!!!

    ВідповістиВидалити
  6. to Searchsilence: Рецепт простий - Костюшка 5 "Чебуречна Хата")))))))))

    ВідповістиВидалити
  7. ЯК завжди цікаві насичені тижні у вас! і можна багато багато накоментувати :) все не буду, скажу що найбільше зарядило позитивом :
    ну найперше це фотка Марчиків 7 років тому: ви такі класні і незвичні там :)))
    маленька господинька Аня прям як моя Соломійка - тільки в нашої тепер зявилась одна фішка : одного разу вона побачила як я мітлою забирала павука з стелі, так тепер бігає по всій квартирі імітує лови павука , біжить до мене і кричить "ПАУУУУУ" :)
    Сестрички Назара дуже на нього схожі :)
    Сумочка - це просто слів нема :))) вони нерозлучні з Анею :))
    ну і основне це красуня іменинниця - нехай росте здоровенькою вам на втіху ,і щодня радує новими досягненнями!

    ВідповістиВидалити
  8. to Iryska: Хі-хі, це перша наша фотка разом і власне зроблена в день початку нашої історії)))))))))Кумедні)))))))
    Солік молодчинка))))))тре її до нас, в нас бігають частенько такі гості)))
    Ну сумочка, то но коментс)))))))
    Дякуємо котику, рада завжди читати твої коменти))))))

    ВідповістиВидалити
  9. ну от, писала писала - і нічого не зберіглось! :(

    Спробую знов :)

    Хоч і з м'яко кажучи превеликим запізненням, вітаємо вас с такою великою подією! Маленька дівчинка вже така велика :) Нехай сонечко росте щасливою, здоровою, успішною в своїх починаннях та досягненнях дівчинкою!
    Щасливим батькам - терпіння та нескінченного кохання:)

    Ну і про звіт - він як завжди суперовий! Крихітка вже така доросла! Справжня панночка! Мамочка рукотворниця просто молодець :)
    Татуся теж вітаємо!
    Стільки святкових подій, таке насичене життя - просто вау
    Ну і окремі плюси фотографіям - з кожним разом вони все більш чудові, гарні та професійні!

    ВідповістиВидалити
  10. to Lio: Спасибки))))))))Лучше поздно, чем никогда!!!!
    Да, рукодельничаю я последние время много, думаю ты меня понимаешь)))))))
    Папа выносит отдельную благодарность за поздравление)))))
    Да, осень вышла активная, скорее праздничная))))
    За фотки отдельное спасибо, особо не замечала, ведать пристрелялась уже))))))
    п.с. верю и жду ваших историй)))))Юнна наверное уже такая большая)))))))

    ВідповістиВидалити
  11. Марчики наши любимые)))
    Спасибо вам за бокали - они были превосходные;
    Анютка это чудо еще то: и ляль в колясочках катает (как настоящих так и игрушечных)))) и сколько ей лет показывает на пальчиках))) и дергает Ваську за бороду с любовью; ех, обожаем мы малышку ;)

    П.С. Ждем вас в гости на просмотр гулянки)))

    ВідповістиВидалити
  12. to Ruguk: А Вам какое спасибо, 100 лет так не веселились))))))))))
    Анютка цёмает Крёстную и Васеньку)))))
    п.с. Будем!!!!!

    ВідповістиВидалити
  13. але ж у вас осінь кльова!!!одні гулянки :)))так і каблучки сходиш до зими )))

    фотки старі весело дивитися, от тіки розгребуся з переселенням і пошукаю власні, мені вже самій стало цікаво заглянути ;)

    Вітання куму, МОЛОДЕЦЬ! так тримати :)
    п.с. годую Дору і вже думаю коли б то Сашку за чебуреком послати )))

    Весілля: завжди любила перечитувати запрошення, а зараз ще й такі креативні роблять. Передавай і наше вітання з такою чудовою подією своїм кумам, бокали дуже гарні, ну і повязка для Анічки також чудова)))

    Доруська: ми за перший місяць від появи доні вже стільки варіантів імені наскладали )))

    ВідповістиВидалити
  14. to NataS: Таки напевно схожу каблуки, бо погуляли ми ще і у жовтні добре)))))))
    О, цікаво буде глянути. запрошуй на чай і будемо молодість згадувати))))))
    КУМ дякує, а з чебуреками запросто організуємо))))))
    Та Дорік наш таке Сонечко, як не назви, Сонечко ))))))

    ВідповістиВидалити
  15. і не тільки на чай, можна і щось добре посмакувати! ми зараз освоюєм чудо техніку, і трохи ще як розпакуємось то вже можна буде гостям показуватись )))

    ВідповістиВидалити
  16. О, ну тоді вже починаю придумувати оригінальний подарунок на новосілля)))))))

    ВідповістиВидалити