суботу, 10 вересня 2011 р.

Фарерські острови: цікавий хостел.

Недавно мені довелось поселятись в цікавий хостел. Варто зазначити, що хоч він і називається хостелом, але нічим не гірший від типового трьох-зіркового готелю: душ і туалет в номері, холодильник, плазма, Wi-Fi... Але я вам розповім про зовсім інше - це процедура поселення.

І хоча з вигляду це типовий готель(так, буду його називати "готель")...



...в нього дуже цікаве розташування, завдяки якому ми його знайшли)


І ось, коли ми в 9-ій годині вечора приїхали поселятись, то цей готель нас зустрів такою табличкою.


А далі було щось таке, в що мало віриться і згадується так, неначе це було не насправді. Ми подзвонили по телефону і сказали, що нам забронювали три номера. А добрий дядько на тому кінці провода сказав нам код від сейфа, де лежали ключі від наших номерів. Ми відкрили сейф, взяли наші ключі і записку з паролем від Wi-Fi і понесли чемодани в кімнати. Ось і вся процедура поселення.


І хоча на ранок цей дядько вже був на своєму робочому місці і готель працював у звичайному режиму, нам цей вечір запам'ятався надовго.

П.С. Як ви мабуть зрозуміли, то я зараз на Фарерах, тому приймаються замовлення на сувеніри, подарунки і просто цікаві історії.

3 коментарі:

  1. Це точно фантастика, мені навіть досі не віриться, що таке можливо. Наша ментальність далеко не така як у фарерців, шкода...
    п.с. замовляю багато подаруночків, а головний подаруночок - це ТИ!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Так, тут точно не той менталітет...

    ВідповістиВидалити
  3. як в кіно, аж не віриться що таке буває :)

    ВідповістиВидалити