середу, 31 серпня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №28, №29, №30 та №31

Привітики!!! 
Так так, Вам не здалося - ми повернулися!!! А ми просто били байдики і відпочивали, бо літо ж на дворі. Думаю, Ви мене прекрасно розумієте і самі час проводили із задоволенням і користю. Ох і не легка це справа відзвітуватись за місяць, ой, майже за два, але я спробую. Ну що ж, вперед...

Івасик-Телесик. Частіше  почали гуляти ввечері, бо в день спекотно і душно в нашому гарному місті. А от ввечері можна насолодитись прохолодним літнім вітерцем поруч гарного "Івасика-телесика", цей фонтан не так давно був відреставрований у Стрийському парку. Легендарна дитяча казка немов би оживає на очах, гарні кольори заворожують не тільки дитячі оченятка, але і пробуджують дитячі спогади у дорослих. Хто ще не бачив, радимо обов'язково відвідати 8-)

В гості. Родина в нас велика, і тому часом нам просто не вистачає сил всіх відвідати, коли ми приїзджаємо до Стрия. Тому цей приїзд ми присвятили походу в гості до Хресного тата мого чоловіка. Ух, але ж гарнющий і велечезний в нього сад, а яка там полуничка смачнюща була))))))

Ходун. Давно всі в курсі, що наш Анютік повзає як метеор. В нашій домівці вже давно все для цього пристосовано, а головне всі маленькі речі поховані, що не можна сказати про оселю бабусі. Довго моя мама припиралась і не хотіла ховати шкляні вази, вазони і багато ще гарного і цікавого для маленького дослідника. І що Ви думаєте, вона таки знайшла вихід. Тепер ось така леді вишиває по бабусеній квартирі у власному червоному ферарі. Хто би то мені такий подарував?!)))))))


ДокумЕнт. Про жахливу тяганину і паперову бюрократію писати зовсім не хочеться, але я нарешті забрала свій паспорт. В моєму паспорті додалась ще одна сторінка. Знайомтесь, стара- нова Я. 



+1 принцеска.
В наших друзів, Наталочки та Саші, 13 липня народилася донечка!!! Радіємо разом з ними, ми так чекали! Тому на радостях, вирішила подарувати маленькій красуні карету ручної роботи) Потратили ми з чоловіком 2,5 години, але результатом були самі вражені. Гарно вийшло! Думаю з часом, памперси перетворяться на білого коня з чудовим принцем на додачу.



Андріанчик. До нашої дівочої компанії приходив в гості маленький, сонячний хлопчик - Вітин синочок Андріанчик. Це був чудовий день, матусі розклали пікнічок на траві для малечі, дорослі насолоджувались теревенями, а дітвора тішилась компанією один одного. Треба частіше так!!!


Кампані дей. Відвідали приємне торжество - день народження фірми. Добре, що така подія існує, бо це була чудова нагода зустрітись з людьми, яких давно не бачила, за якими скучила і просто потеревенила досхочу. 




 
Запрошення. Отримали запрошення на весілля до нашої хресної мами. Як давно ми чекали на цю подію, тому готую каблуки, скоро буду танцювати)))))))
Водяна принцеса. З довгого відрядження повернувся наш стрийський дідусь. Поїхали його провідати і як все не вернулись без подарунків. Тепер Анюта має свій власний басейн. Хлюпалась доня і співала як маленький делфінчик, було любо глянути)))



Мамине творіння. Так- так друзі, я завершила декорування стільчика, про який писала раніше. Вийшло гарно і доні дуже подобається, а я тішуся своїй першій, а головне вдалій спробі декупажу по дереві. Правда ж кльово виглядає?!


Фотосесія. Будній день, чергові закупи, якось буденно... а пікнік і фотосесія з наши кумеднятком - це завжди класно!!!



Джинса. Поповнила колекцію джинсів файним екземпляром)))))))



Картінг. Нарешті вдалось втілити одну давню мрію у життя. Покаталися на картах, все класно, от тільки потім троха сідничний м'яз болів, бо траса місцями нагадувала звичайні диряві міські дороги...куда ж без ям, хіба в Европу)))))



Високий замок. Де ми тіки не гуляли з донею, а от на Високий замок догуляли вперше. Карапузіку дуууууууууууже сподобалось, маленький пальчик весь час показував на небо, а ротик промовляв "Оо-о-о".




В десяточку. А нам 10 місяців. В нас 6 зубів і близько 10-15 слів в словниковому запасі, які всі розуміють. Ми вміємо мявкати, гавкати, бекати, мукати, вчимось самостійно їсти і ще ми великі шкодіни, аййййййййййййй.



НЯ. Їздили в гості до друзів в Новояворівськ. Гарно погуляли, а наші дівчатка файно побавились. Фотка цьому доказ. Це дівчатка з Ірусею казочку "Ріпка" репетирували)))) п.с. Кожна зустріч зігріває моє серце, треба частіше бачитись...



Затопило. Почались зливи, грози і навіть штормові попередження. Добре, що ми в цей час вирішили закупитись в магазині, бо почалось як кажуть "Светопредставление". Дерева гнулись, небо чорне, блискавки на все небо, грім і стіна води, затопило всі навколо дороги...Ледве дістались дому, добре, що до батьківської домівку було не далеко плисти...


Новий мобільний друг. Тепер я знову на зв'язку весь час 8-)



Спундрики. Багато хто каже, що доня копія татко, а я думаю що то моя спляча копія. Правда ж?!



Юний Пікассо. Доганяємо Софійку і Юнну) п.с. своєю появою на цей світ, доня розфарбувала наше жіття яскравими фарбами, а тепер прийшов час розфарбувати все навколо в прямому сенсі цього слова)))))))ну такого ми ще не бачили - це МЕГАПОЗИТИФфффффффффффффффффффффффф))))))))))))



Алло, Баба. Донечка така розумничка. Довго вона спотерігала, як я теревеню з бабусею, а от тепер сама бере телефончик в руки і каже "Алло, Баба" і деколи "Па-па", а ще і телефону "па-па" об підлогу зробити може))))) Тому використовуємо гучний режим, щоб доня могла чути бабусю, а наша папужка любить потеревенити)



Просили. Є в житті такі моменти, коли слова зайві і тільки сльози щастя, можуть передати весь спектр почуттів, які ти відчуваєш в таку хвилину. От і один з таких моментів, коли твої друзі, Наталочка та Саша, виявляють найвищу міру довіри, поваги і любові до тебе, довіряючи тобу таку відповідальність і таку важливу роль - стати Хресною мамою для їхньої доні. Безмежно вдячна і щаслива!!!



Філіжанка кави. Гуляли, пили каву і помітили, що наша донечка вже так підросла, а яка самостійна паняночка росте. Вже можу  з донею як з коліжанкою, вдвох на каву ходити)


Стоїмо. Тільки вчора помітили, що Нютік наш такий самостійний став. Як на ранок вона продемонструвала нам своє нове досягнення. Було багато спроб, але тут без вагань і хитань зі сторони в сторону, Анічка самостійно встала біля холодильника і ще довго стояла та бавилась магнітиками. Ми такі горді!!!



Кукурузка. Так-так, сезон розпочався. Прадідусь наш на славу постарався і кукурузки цього року багато вродилося. Тепер як американці, кожного дня смакуємо, тільки і встигаємо зуби чистити.


Вільні руки. Давно придивлялись, вагались, але таки рішились, замовили і дочекались. Тепер і ми ергомобільні. Це мега крута річ!!!



Реклама. Ніколи не звиртала особливої уваги на всіляки рекламні роліки, бігборди, але на таку рекламу не можливо не зауважити. Ще одне джерело води і прохолоди для жителів центру, а головне веселий атракціон для малечі.


Йожик. Ось такі вже у нас коси, чекаємо з нетерпінням на перші хвостики)))))))))

 

P.S. I FEEL GOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

18 коментарів:

  1. Урааа, дочекались! Вітаємо з поверненням. Новин ну стільки, що аж очі розбігаються що коментувати...

    Аплодисменти юній "ергомодняшечці" :) за те що вже пішла, заговорила, попливла, намалювала та навіть з мамою на каву сходила. Щиро радіємо за вас.
    Стільчик бомбезний, в такому ніжному ретро стилі.
    Мамина колекція джинсів - круть!
    Чекаємо боржку ще за другу половину літа... :)

    ВідповістиВидалити
  2. НАРЕШТІ!!!!! я вже просто "вмирала" від очікування твоїх завжди цікавих записів!!! щодня по три -чотири рази клікала на закладку Канфеток :) ДОЧЕКАЛАСЬ!!! УРА!!!
    а тепер по порядку:
    стільчик : ну тут просто слів нема наскільки він симпатичним получився!!! в тебе талант!
    в басейні Анюта - красуня русалонька! тьху-тьху :)
    про джинси ми вже в скайпі поговорили.... ;)
    фотка де Анюта стоїть саменька біля холодильника мені навіяла дуже приємні спогади і сльози радості - згадались перші самостійні кроки моєї доні. Щиро радію за вашу малечу!
    також радію новому твоєму телефончику - так ж часто хочеться полялякати з тобою , думаю тепер буде легше до тебе додзвонитись ;)
    про фотку де ви спунькаєте - дійсно татова копія схожа і на мамусю :)
    фарби !!! мені цікаво скільки часу ти потім відмивала Аню ? :))))) ПОЗИТИВНА фотка така !!!!
    ну і на останок про нашу зустріч: ти знаєш , що ми завжди раді вас бачити в гостях. Я рада, що в мене є такі друі як ви , після зустрічей з якими ще кілька днів світлі думки і посмішка на обличчі:)

    ВідповістиВидалити
  3. to Vita: ПРИВІіііііііііт, Вітуся!!!!
    А як ми раді повернутись))))Новин і справді багато, ще ж така сама купка фоток про подорож і відпочинок в Карпатах чекає на вас далі)))))
    Дякуємо за компліменти-аплодисменти, доганяємо вас)))У планах є почати ходити на басейн, ви з нами?!
    п.с. стільчиком сама задоволена, на відміну від памперсної карети, що робила майже 3 години, то на стільчик пішло троха більше 3 днів))))))Але воно того вартувало)))))

    ВідповістиВидалити
  4. to Iryska: Привітик, люба)))))))
    Ну ми раді, що не дарма чекали стільки часу))))Далі цікавіше!!!
    Хі-хі, дзвони котику, покалякаємо, я тепер майже завжди на звязку, сама не вірю)))А ще краще приїзжайте в гості, тепер ваша черга!!!!
    п.с. Пішло майже дві ванни води і десь години 2, щоб художницю нашу відмити))))

    ВідповістиВидалити
  5. Ну нарешті :)

    З поверненням.

    Фотка з фарбами - просто бомба :)
    Клас!
    Малюйте ісчьо!

    ВідповістиВидалити
  6. Видно, что нас уже давно ждали)))))))))))))Нам так приятно!!!
    Ага, а какие Анютка шедевры нарисовала, картин пять за один раз)))))Будем продолжать в том же духе, главное что ей нравится))

    ВідповістиВидалити
  7. гарне фото з фонтатчиком на задньому фоні:)
    підпис: цікаві факти та ідеї всього за 10хв
    http://fantazior.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  8. Який стільчик безподобний вийшов!! А в тебе часом мастер класу в фото нема?
    Дивлюсь на Анюту - ну так впевнено вона на тій фотці стоїть, не скажеш що це тільки початки =)) Така вже доросла! Ну і всі фото у вас як завжди просто супер!!

    ВідповістиВидалити
  9. to Джері: Дякую!!! Рада новим читачам))
    п.с. вже біжу читати цікаві факти Вашого блогу 8-)

    ВідповістиВидалити
  10. привіт-привіт!!! так-так, дуже зачекалися ми вже твого звіту :) Такий насичений )))заставляєш мене лінтяйку писатти багато :)))

    Івасик-телесик. Кльово, що до нього нарешті добралися і відновили. Тепер доданий до нашого списку відвідин :)

    В гості. Анічка як мухоморчик :))

    Ходун. Наші вітання з першим авто та ще й таким модним :)))

    ДокумЕнт. Знайома історія, правда мені вдалося це вирішити на щастя без моєї участі. От дитину прописати, то знову тяганина....

    +1 принцеска. Карета МЕГА Прикольна!!!, спимо разом з нею :))ще трошки і прийдеться її обїздити :)))

    Андріанчик. "Треба частіше так!!!" підтримую на всі 100%

    Кампані дей. ото сіско розрослося :)

    Водяна принцеса. "Тепер Анюта має свій власний басейн." - заздримо :)

    Мамине творіння. Дуже кльово вийшло, і старовинність збереглася і декор підібраний вдало. В мене з декупажем якось не склалося, робила 3 спроби і всеодно якось не гарно виходило коли доходила справа до лакування :(

    Фотосесія. Ну Аня любить позувати :) моделька росте!

    Джинса. хі-хі, жінки є жінки, не маленька колекція в тебе :)

    Картінг. Саша на спині приносив синяки від катання :)

    В десяточку. стільки всього ви вже вмієте :)))

    Новий мобільний друг. +++!!!

    Спундрики. "моя спляча копія" - 100%

    Юний Пікассо. дарма ми ремонт затіяли, бачу нам тре запастися фарбами для стін :)

    Просили. І ми щасливі і вдячні за турботу і старання Хресної!!!

    Філіжанка кави. "Вже можу з донею як з коліжанкою, вдвох на каву ходити)" - як приємно :)

    Стоїмо. І ми за вас горді!!! Успіхів!!!

    Вільні руки.Круто і зручно!

    Реклама. рекламу не люблю, але коли щось креативненьке то прикольно

    Йожик.який милий йожик :))

    ВідповістиВидалити
  11. to Julie: Привіт, австралійцям!!!
    Дяка, сама дивлюсь на стільчик щодня і тішусь. Мрію про велику простору кухню в такому стилі.)))))) МК нема, бо і так час на майстрування було знайти важко, тому і не фотала. Але якщо цікаво, я можу по пунктам розказати, як відбувався цей процес)))))
    А Анютка вже давно за ручки підтягувалась і вставала, але відриватис на той час тіки починала. Найкраще їй це вдавалось біля холодильника. І от коли я вирішила зазняти, вона вперше так добре рівненько встала і стояла близько 2 хвилин))))))))

    ВідповістиВидалити
  12. ура, ура!
    теж щодня заглядала в рідер, а вас все нема-нема :(

    а зараз стіки фоток, і доця така вже доросла! Навіть не знаю яку коментувати, бо всі кльові такі!!!

    ВідповістиВидалити
  13. to NataS: Кума, ти мене здивувала, а як приємно здивувала!!!!!Такий коментище надрукувати - це ЗАЧОТ!!!!))))
    Можна організувати спільний похід до Івасика-Телесика, заодно і Андріанчика провідуємо!!!Вітуля, кажи день і час, і банда дівчат приїде!!!!
    Мій татко Аню теж мухомориком називає)))
    О, ти декупувала, класно, можна разом спробувати. Бо по дереву в мене виходить, а от з пластиком не вдалось і власне на етапі лакування(((
    Дякуюємо за підтримку і любов, вона взаємна! Не счуєтесь, як все то саме робити будете, а басейн організуємо))))
    п.с. цоьмки моїй похресничці)))Скоро я її всім покажу тут)))))))

    ВідповістиВидалити
  14. to searchsilence: Привітик!!!! Дякуємо, що чекали, ми теж скучили за Всіма)
    Як життя? Як робота? Не звично мабуть 1-го вересня не йти на пари?!))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  15. Світланка, стільчик БОМБА!!! поєднання потертої поверхні з квітами дуже вдале :))) признавайся де карту декупажну таку купила?

    ВідповістиВидалити
  16. Дякую, Сянька!!!
    Мала цю серветку ще з часів середньої школи, витягнула її зі старої колекції, де вона була в одному екземплярі. Тому дуже радію, що в мене все вийшло, бо другої такої нема))))

    ВідповістиВидалити
  17. Поздравляем сразу со всеми приятными событиями!
    Анютка точно мамина сплюшка:)
    Как рюкзачок?) Правда удобно же, правда?)
    Ничего себе болтушка растет, в 10 уже столько слов! Мы пока продолжаем только песни горланить:)
    Скучали за вами очень-очень!

    ВідповістиВидалити
  18. to Lio: Привет, пропажа!!!!
    Спасибки, от мамы и её сплюшки))))))))))
    Рюкзак - это мега полезная штука, если не сама топает, то в рюкзачке гуляем, нравится очень)))))))
    Болтушка вся в маму и бабулю, гены 8-)
    А как мы скучали!!!!!!!!!!Рады вашему возвращению)))

    ВідповістиВидалити