четвер, 21 липня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №26 та №27

Не віриться, але вже минула половина літа.  Радію, що це літо сповнене теплом наших подорожей і часу, який ми проводимо втрьох...

Жовква. В цей раз ми відвідали замок в затишній Жовкві. Такої гарної центральної площі я ще не зустрічала. Була впевнена, що тільки у Львові можна знайти такі затишні куточки, тому була приємно вражена. Гарний замок епохи Ренесансу, милі відкриті кафешки, які сповнені європейським духом і туристами і костел Св.Лаврентія, який гармонійно доповнює картину ідеального маленького міста. Тепер я розумію, чому польській король Ян Собеський так любив цю резеденція, сама би не проти там пожити. Гарно, правда ж?!



Шашлик-машлик. Ну які літні вихідні без шашлику в компанії найдорожчих родичів і кумів?! Прокинулись, зібрались, захопили кумів і вирішили ось такою компанію завітати до батьків в Стрий, щоб їм весело стало. Як вони зраділи, коли на додачу до нашої п'ятірки додалися ще і мої батьки. Смажили шашлик, сосиски, їли, пили і навіть співали. Було класно і смачно!!!)))))))) п.с. після випитого домашнього вина, родина не дуже бажала позувати до знімки, ну самі розумієте)))))))


Черешня. На заміну полуничкам і суничкам, прийшла соковита черешня. Дякуємо бабусі за постачання цієї смакоти, просто не встигаємо їсти, ну так смачно))))))


Телефона. Здається, що мій старий і перевірений друг мене скоро покине - доня остаточно вирішила доламати мамин телефончик, а я навіть не уявляю,  яка інша модель може мені його замінити. Щось порадите, друзі?!


Шопеник. Не тільки в розвитку літературної сфери, а ще й і музичної сфери, приймає активну участь наш дідусь. Ще у животику донечка почала слухати класичну музику, ось і тепер  продовжує кожного дня  по 30 хвилин прослуховувати спеціальну збірку класики для дітей. Доні дуже подобається Шопен і Моцарт, маленькі нозі так просяться до танцю, коли слухаємо симфонію №40.


Мультомани. Обожнюю мультики, особливо мульт "Тачки" з українським перекладом. Довго не чекали і одразу відвідали прим'єру "Тачки 2". Колоритно, смішно, але перша частина  все таки зе бест!!! А  ще мій чоловік - крутий єдок, він сам з'їв таке велечезне відро попкорну, в якому може вміститись голова)))) п.с. Цитата дня: "Чоловік ситий - дружина задоволена!!!".


Раковець. Відвідали джерело у селі Раковець, яке славиться своїми цілющими якостями. Я згадала молодість і відходила 12 кругів, а чоловік з донею тільки ручки помочили. Хто не знає розповім, що вода в цьому джерелі завжди і зимою і літом має температуру 7 градусів. Але то такий кайф, коли виходиш з джерела, таке враження, що відчуваєш кожну клітинку свого тіла і повну гармонію думок, серця і душі...




P.S. трошки чарівної класики...



Сон - це святе! Закупи закупами, а сон по розкладу. "Цінний товар" проспав майже всі закупи))))


Приховані таланти. Давно борюсь з бажанням, взяти пензлик в руки і почати малювати. Не знаю з відкіля виникло в мене це бажання, але я не мала змоги йому опиратись і закупилась по повній програмі для художника-початківця. Що з цього вийде, хто знає, може шедевральна калякамаляка?!)))))))


Екватор. 365 днів = 52 тижні, а 52 / 2 = 26 тижнів. Не віриться, що вже половина проектного шляху пройдена. В котре переконуюсь, як швидкоплинно летить час... Довго думала, що ж сфотати і опа, така картина "Ну Амік, ну постривай!!!", смішні вони...


День цьомків-бомків. Ну люблю я такі свята, коли дух кохання вітає у повітрі і чарівний настрій сповнює людські серця гарними емоціями. Навіть овочі в такий день поєднуються у чарівний танок любові 8-). Цілуймося - це кльово!!!


Органайзер. Давно вже збиралась завести записничок, де би змогла нотувати всі свої бажання, які треба втілити в життя. От знайшла зручний блокнотик і вже пунктів з тридцять занесла. Тепер справа за малим, по-трошки приступати до виконання. Успіху мені))))


Реставратор. Не стала відкладати в "довгий ящик" справу, яка зайняла одне з перших пунктів в моєму списку. Вже давно я мріяла почати реставрувати старі меблі. Ось спроба перша,  пробую щось зробити зі старим, але таким милим моєму серцю стільчиком, якому років напевно сімдесят, а то і більше. Закупилась фарбою, гарним настроєм і почала майструвати-реставрувати. Скоро продемонструю, що ж з цього вийшло.


Варенички. Кому продати секрет, як розвести тещу на вареники?! Мій чоловік ненавмисне, але вигадав такий метод. Ну це вийшло так. Розмова чоловіка з моєю мамою: "Алло, мамо, так ми вдома, о класно, па-па", я питаюсь "Про що говорили?" - "Та так , мама ось варенички з вишні робить, може поїдемо покуштуємо?!" - "Та можна, зараз мамі маякну", "Алло, мамо, що робиш? Варення???, а як же вареники? "... Ось так ще пару хвилин розмови і мама почала ліпити варенички з вишнею замість вишневого варення. Поласували всі, а Назарко ще й щасливий вареник витягнув. Ось така весела п 'ятнична історія)))


P.S. Ну тут навіть сумнівів не було, що ця пісня стане піснею тижня!!! Я її обожнюю як і поцілунки))))...


14 коментарів:

  1. На першій фотографії так прикольно получилось, що ми Анею одинаково стоїмо)) А у мами і Ані одинакові курточки)))

    ВідповістиВидалити
  2. Точно, нозі крутить так само як татко))))))

    ВідповістиВидалити
  3. від фоток де Анюта дивиться на Аміка з ліжечка, їсть черешеньки (до речі, кісточки встигали забирати:)???) і де вона спить на закупах я просто в захваті!! Така класнюча вона у вас!
    А ідея з фарбами і пензлем в мене теж час від часу закрадалась, але дальше ідеї не дойшло :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую))))))Доня в нас дуже позитивним малючком росте)))))) А кісточки ледве встигали забирати, вона як черешню побачила, то скільки в руцю поміщалось, стільки і до ротика попадало))))
    Ну всьо, будемо разом малювати!!!

    ВідповістиВидалити
  5. ааах, яка доня вже велика! Скоро котику спокійно жити не дадуть, і будуть за ним бігати ;)
    вже майже місяць збираюсь в один з вихідних відвідати Жовкву, і навіть кінцева маршрутки коло мене:D Але все ця наша погода.... Бе.

    ВідповістиВидалити
  6. Анютік так змінилась! Прям БАЦ і раптово подорослішала :)
    Ах.. малювати-малювати.. Теж хочу! Не вмію, але колись таки щось малювала. А зараз якось між гачком та голкою в руки пензлик не влізає )))
    Реставрувати старі меблі взагалі в мене ідея фікс! буває ж таке. Теж обросла штуками для того, але от тепер треба знайти місце

    Нам чогось класична музика не пішла ще з пузика. Але Юсік ловить кайф від гарних співів та української народної пісні.

    Ох я вам так заздрю, що в вас стільки всього цікавого поруч є! Є де поїхати і що подивитись. А голове - є час і можливість :) Може і нам колись воно перепаде

    ВідповістиВидалити
  7. to searchsilence: Ага, я сама на днях помітила, що донечка вже така самостійненька робиться...ах, а колись вмішалась на половину татової руки...
    п.с. Амік вже і так не знає куди діватись))))))))

    ВідповістиВидалити
  8. to Lio: Ага, и не говори, а ещё недавно такой маленький свёрточек с роддома забирали, время куда ты так летишь??!!!!
    Я тоже не умею, но руки чешутся, так и просят что-то нарисовать, есть пару идей, вот буду скоро пробовать)))))
    Ха, присоединяйся к клубу, Оксанка тоже мечтает, а я вот уже скоро похвастуюсь своим первым детищем, так сказать)))))
    Юсик - класно, можна я тоже так в коментах буду Юнну называть, так красиво))))))))))
    Ну время только на выходных, муж ведь работает, но главное что всегда готов путешествовать с нами))))))Я ж давно говорю, надо вам к нам , а потом нам к нам)))))))))
    п.с.теперь и у вас железный друг есть, всё только начинается!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Ого скільки всього та цікавого у вас відбувається, тішуся за вас :) Ну дуже посміхнуло фото де Анютка "вирубилась". За Раковець, "зачот" мамусі! Вже нетерпиться глянути на відреставрований стільчик, фото в студію!
    З телефонів глянь на Самсунг Дуос.
    п.с. Коли до нас в парк завітаєте?

    ВідповістиВидалити
  10. Файно в Жовкві, підтримую 8))) Багато разів там були і ще поїдемо, до хресної в гості :).
    А ми слухаємо Моцарта і Бетховена. Класична музика наша найулюбленіша, навіть Леді Гага програє в цьому плані.
    Стосовно Тачок, то 2а частина мене поперла набагато більше, ніж перша.
    А стільчик часом не для Ані? Бо ми Софійці змайстрували, але ніяк не знаду часу похизуватись.

    ВідповістиВидалити
  11. Які ж ви АКТИВНІ!!!Всюди встигаєте,наввіть відпочити на закупах :)супер!Успіхів художниці-реставрувальниці!

    P.S: а це обряд такий 12 кругів відходити в джерелі?

    ВідповістиВидалити
  12. to Vita: Дяка, дяка)))))))Ви теж дома не сидите, ми знаємо))))) Вже готую новий пост і там покажу мій шедевр)))
    Ми були от на днях, але через поламаний телефон не змогла маякнути((( Вже скоро буду на зв'язку і от тільки дощі припиняться одразу до вас в парк)))))))

    ВідповістиВидалити
  13. to Xanka: Коли почала реставрувати, то ідей було купа, вийшло ніжно і по-дівочі, тому доні так і сподобався, що ніхто не ризикує брати його))))))
    О, чекаємо і ваших фот стільчика, впевнена він кльовезний!!!!!

    ВідповістиВидалити
  14. to Nata: Ми такі, як то кажуть "непоседы"))))))Дякуємо за підтримку, буду творити далі!!!!
    п.с. Ага обряд, але то не обов'язково, бо фізично не всі мають змогу подолати такий ріжучий біль, він кругів 3-4 триває, а потім організм адаптовується і таке враження , що в теплому молоці ходиш))))))

    ВідповістиВидалити