середу, 16 травня 2012 р.

Коли приходить натхнення... Випуск №4

 Я в полоні!!! ... Так-так, я відкрила і поринула з головою в чарівний світ Тільдоманії. І паралельно підтягую навички крою та шиття, бо давно мрію про власну машинку. А завдяки веселим та гарним дизайнам від Tilda це дуже легко втілювати у життя.

Тільдо-равлик. Побачила його на вітрині одного чарівного магазину і не могла відірвати очей. А коли зайшла в середину, я одразу зрозуміла, що я в полоні краси, ніжності та тепла. Стільки прекрасних ляльок і не тільки ручної роботи я ще не бачила, а також чудові тканини для шиття іграшок і печворку, шалений вибір матеріалів для скрапбукінгу, аксесуари для декупажу, оригінальні і сучасні набори для вишивання. І ще безліч гарного і потрібного для натхнення і творчості дрібничок, все це можна знайти в "Аграфці". Перебуваючи в магазині, я не могла себе контролювати. Мені одразу закортіло зробити все, що я там побачила. Тому закупила багато чого, але спершу вирішила пошити такого милого равлика, бо він вкрав моє серце.


Чим мені подобаються дизайни від Tilda, то це своєю легкістю та оригінальністю. Тому тематику та стиль для будь-якої ляльки чи іграшки Ви можете придумати самі. Я вирішила не зраджувати моєму улюбленому вінтажному стилю. Вибрала ніжну блідо-рожевого кольору тканину для будиночка равлика, для основи взяла однотонну тканину кольору кави з молоком, для декору вибрала мереживо та  перлинку. І ось така вінтажна Тільдочка в мене вийшла.


Сердечна листівка. В моєї любої подруги Іриски було День Народження. І не просто ще одне, а 25-е ювілейне!!! Тому вирішила замість класичної паперової листівочки подарувати щось таке цікаве і м"яке на довгу згадку. Ось що в мене вийшло.

 

10 коментарів:

  1. ааа,але кльово!!
    а разі купляла тканину в простих магазинах, тупи "Світ Льону", чи як воно там. чуть дешевше :-[
    А, ти мені писала про мою Тільду... шось затупила. Шила вручну, тому якось всьо криво :(

    Зараз думаю щоб то для кухні на тюль пошити 8-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ДякуЮюююююююююююю))))))
      Я "Світ Льону" люблю, як на мене, то нам найбільший вибір льону різних кольорів і для тих хто вишиває, є гарні нитки фірми "MADEIRA".
      Твій Сплюх вийшов дуже милий, не наговорюй на нього!!!!
      На тюль щось, хм?!!! тре подумати))))))

      Видалити
  2. таке знайоме відчуття неможливості контролювати свої бажання)))) те саме відчуваю, коли заходжу на сайт зі схемами вишивок : і цю хочу вишити! і ось цю, і ця була б чудова ... :))) равлик чудовий вийшов! ну а про сердечко окреме ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі!!! щодня дивлюсь на нього і згадую Тебе :) чудова згадка на довгі роки як і подарунчок-цукерочка ;)ще раз ДЯКУЮ за все хороше і за те, що Ти і твоя сім"я є в моєму житті. Любимо Вас усіх :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іриска, там є готові набори для вишивання від "Demensions" - ти вроді любиш їх схемки)))) Я поки на "Аcufactum" підсіла))))
      ДякуЮ))))Мені дуже приємно, люба!!!!

      Видалити
  3. треба буде колись завітати в той магазинчик. наразі, поки літня гаряча пора прогулянок з донею ,я відклала захоплення до осені)часу катастрофічно не вистачає на вишивку(((от ніяк не можу закінчити свою орхідею.. залишилось роботи на один вечір так, щоб ніхто не заваджав))))

    ВідповістиВидалити
  4. В мене є вже там знижка, тому якщо комусь раптом треба буде - маякуйте!!!

    ВідповістиВидалити
  5. так кума, береш машинку і я до тебе на курси! я або ще не розібралася як то вміло щось шити або ще мало практикувалася. Ти мені нагадала про те, що я відклала і ніяк не зберуся :-[

    ВідповістиВидалити
  6. дуже милі твої творіння!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Боже мій, яке миле!!!! АААаа прям неможу... Ну і хіба може бути поганий настрій маючи таке чудо дома?

    ВідповістиВидалити
  8. Які мімімішечки!

    Обожнюю Тільди! Теж давно мрію про машинку і те щоб навчитись шити, але пока ніяк не наважусь на неї :) Весь час здається, що це не моє. А в тебе виходить так мило, ніжно і як на мене просто ідеально!

    Ох, і багато ж в тебе натхнення, як я бачу :) Надішлеш мені шматочок? А то щось моє кудись ділось і ніяк не віднайду.

    ВідповістиВидалити