четвер, 26 січня 2012 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №52

А ось і ми))))) ПРИВІТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Всіх з завершенням українського рамадану))))))) Купа всього в нас за місяць сталось, ну по-перше свята святкували, потім віруси лікували, ну і саме головне - розпочали ремонт. Брак часу просто неймовірний, тому трошки запізнились з дописами, вибачайте!!! Ну що ж згадаємо неймовірно теплий 52-й завершальний тиждень проекту "365" - наші будні....

Топтасики-гулясики. Не натішимось справжній сніжній зимі. Можна пасочки ліпити, сніжками кидатись, ну одним словом розважатись. Тим і займались в сімейну суботу.



Підготовка. Нарешті святковий дух вітає у повітрі. Ну неможливо не надихнутись, щоб щось святкове не створити. Моя перша ялиночка, яка викликала радість та усмішку донечки, результат те що треба!!!!


Дорусінька. Відвідали нашу любу лялечку, передали їй подаруночок від Миколайка. Доруся росте так швидко, така вже цікава, а як вона смішно на ніжках стрибає, а як смішно і водночас ніжно ригочє))) Хресна не натішиться!!! п.с. ми відмітили, що наша донечка теж замітно по-дорослішала в духовному сенсі, лише погляньте як вона щиро бавила Дору, як справжня матуся))))))))


30!!! В кума Василя вагоме свято одразу після весілля))))))))) 30 років святкували, купу щастя Васі набажали!!!! Було так ВЕСЕЛО!!!!!!!!!! Дякуємо Васі і кумасі Лєні за незабутню забаву))))


Листівочки партія №2. Надихнулась ще на трійку авторських листівочок для друзів. Ану хто отримав, діліться враженнями))))))


Кульки-сніговики. Завітали в гості до подружки Софійки, щоб під кінець року побавитись і залишити відбиток на згадку майбутнім нам. В Софійки вийшло з другої спроби,  в гостях навіть п'ять спроб для Анютки виявилось замало, а от дома з першої і дуже гарно)))))) Але головне  навіть не якість, а суть))))))))))



Свято наближається. Традиційно ялиночку ми прикрашаємо 30 грудня. Під спів новорічних колядок і сміх доні, цього року ялиночка вийшла дуже гарна, а на душі стало так тепло і затишно, як і у домівці в загалом.


З НОВИМ РОКОМ!!! Ось і він вже на порозі)))) Ух, скільки попереду цікавого на нас чекає!!! Будьмо Всі здорові!!!! З Новим 2012, друзі))))


P.S. Далі будуть підсумки за 2011)))))) Скоро!!!

10 коментарів:

  1. З Новим Роком і вас! І вітаю з завершенням проекту! От молодці, що справились! Не те що деякі)) Чекаємо з нетерпінням на підсумки

    Доречі, в нас таки самі іграшки мініатюрні були але однотонні золоті :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. С Новым и Вас)))))ещё раз)))
      Спасибо, да было не легко, но мы смогли!!!!!
      п.с. Ага, Метро ?))))))))))это к игрушкам относится)))))

      Видалити
  2. Такі Анічка з Дорочкою солоденькі!!! Остання фотка так заперла, Аня така "Боже мій, невже то 2011 закінчився?" :-)
    А до нас прилетів сніговичок, от цей: http://4.bp.blogspot.com/-oDlYgj7dmCQ/Tv2V_IpiOUI/AAAAAAAAGlY/6CEr8-lEmL8/s1600/DSC_8056.JPG дуже приємно було отримати такого сувенірчика, тим більше це єдиний сніговичок якого ми "вживу" бачили цього року. Крім сніговичка є ще дещо дууууууууууууже миле і гарненьке, але про це пізніше =))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, пузатікам)))))Ага, дівчатка щирі і милі)))))
      Аня останнім часом дуже полюбляє емоції підкреслювати мімікою))))))Мавпочка мала))))))))
      Як мені приємно, що Вам приємно!!!!!!Головне встигли на Китайський Новий рік))))))))

      Видалити
  3. кльові ялинки :)))маленька диво, велику не роздивилася. Я такі міні іграшки теж в неті розглядала, але так і не купила :( фотка де Аня з Дорочкою бомбова ))) Софійка до малюків теж тянеться, а Дорочку постійно просить до себе на руки ... дівчатка ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, наступного року давай організуємось разом щось робити, з кульками було весело!!!!)))))))
      Ти права, дівчатка скільки би їм не було рочків генетично майбутні мамусі)))за цим так приємно спостерігати!!!!

      Видалити
  4. Та, остання фотка просто чудесна :)
    Але якось сумно, бо весь цей рік в гугл рідері чекала на ваші тижні. І вони так радували і гріли дущу. А зараз ваш рік завершився...
    Ей, головне не зникайте нікуди! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо Всім і ми!!!! За підтримку, за добрі і теплі слова та побажжання в нашу адресу, за ваші щирі коменти, просто за те що були з нами цілий рік))))))) Нам буде сумно без Вас, тому ми зникати навіть не плануємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Видалити
  5. Хороший і прибутковий у вас рік минулий був!!! Ну в цьому вам однозначно не буде коли скучати також, ну і хай все добре тіки повторюється!!!
    Ялиночки дуже файні у вас(і саморобна і та що у батьків), а листівочки мега круті (у мене http://kanfetas.blogspot.com/2011/12/365-45-46-47-48.html#more), я всім свою показую :)))
    Наша Дора і діток любить і маленьких і великих няньок, що мене не може тішити, хоч би далі так було )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Твоя правда, кумася, скаржитись гріх)))))))))Дякуємо за підтримку!!!!
      п.с. Дорочка дуже весела в нас дівчинка)))))

      Видалити