вівторок, 14 червня 2011 р.

" Поласуємо?! ": Реберця на морквяній подушці з "зеленими" пиріжками

Літо для нашої родини завжди починається святково, бо саме першого червня народився мій тато. Напередодні святкування татко захотів поласувати чимось смачненьким і м'ясним та попросив мене його потішити якимось новим рецептиком.

Я не забарилась і вибрала ось цей рецепт приготування ребер, який йде одразу з цікавим гарніром. Як завжди швидко, смачно і якось святково навіть.



Нам знадобиться:
1кг ребер, 2 середні морквини, 1 велика цибулина, 150гр вершкового масла, 200гр сметани, 500гр листкового тіста, 1 пучок зеленої цибульки, 1 пучок кріпу

Приготування:
Нарізати цибулю та натерти моркву. Викласти їх на розігріту з олією сковорідку та смажити на середньому вогні до золотистого кольору. Трошки посолити.
Починаємо приготування "зелених" пиріжків. Нарізати цибульку та кріп, посолити і поперчити та добре перемішати. Тісто розкатати та поділити на дві частини. На першу частинку тіста щільно натерте вершкове масло, а зверху розкласти зелену масу.


 Скрутити рулет і порізати на шматочки 2,5 см товщиною. Те саме зробити з другою частиною тіста.




Ребра обсмажити з двох сторін на добре розігрітій сковороді. Приправляти за смаком.

Викласти у форму для запікання першим шаром моркву з цибулею, потім ребра, а зверху хаотично розкласти "зелені" пиріжки.  Сметану розвести з водою у відношенні 1 до 2. Ребра полити пікантним соусом і випікати при температурі 220 приблизно 45 хвилин. За бажанням соус може бути гострим томатним. 


Смачного!!!

11 коментарів:

  1. Свєтуль, я хоч читаю цей рецептик після смачного та ситного обіду в китайському ресторані, але ці реберця зараз би з задоволенням зїла :))))

    ВідповістиВидалити
  2. О, як мені приємно!!! Як повернетесь на Батьківщину, то я залюбки Вас пригощу цією стравою)))

    ВідповістиВидалити
  3. :))))Классс! я у будь якому випадку чекаю вже нашої зустрічі :)

    ВідповістиВидалити
  4. мммм... яка апетитна вкусняшка! Люблю слойку...

    ВідповістиВидалити
  5. Ти обіцялась літом до Львову завітати, ну ми чекаємо!!!!Я тобі багато слойки приготую, обіцяю)))))))

    ВідповістиВидалити
  6. п.с. Слойка дуже смачна в цій страві виходить, така ніжна)))))))

    ВідповістиВидалити
  7. Ням-ням!!! і сама реберця люблю і маю палкого шанувальника в хаті :) Дякуєм за нову ідею приготування :)

    ВідповістиВидалити
  8. Виглядає просто фантастично смачно!!! ото ти молодець - так тата потішила) обовязково спробую приготувати:)

    ВідповістиВидалити
  9. О, які люди)))))))Привітик, Лесюня!!!
    Дякую, страва і дійсно дууууууже смачна і не складна у приготування, а які аромати під час запікання наповнюють кухню,ммммммммммммм))))))Чекаю на твій звіт))

    ВідповістиВидалити
  10. ухти! треба заносити у свій "план" )))

    ВідповістиВидалити