четвер, 5 травня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №17

Нема напевно в світі людини, яка б не раділа купі вихідних, ну і звичайно ще теплому родинному святу та дружнім посиденькам?! Ось і наша трійця провела цей тиждень в атмосфері святкування і насолоди. ФайнО, коли добре)))))

Пасочки. Завершивши всі пасхальні прибирання та приготування, в суботу ми відправились освячувати першу донечкину пасочку. Анютку дуже потішив весь процес освячення і головне велика кількість діточок. Як маленький папужка, доня пробувала познайомитись з усіма. 


Паска. За гарним родинним звичаєм, зібрались за одним великим столом для святкування Воскресіння Христового. Гармонія, тепло і любов панували в серці, а маленька панночка  співала за столом.



Назік's паті. Кому обливаний понеділок, а нам татів день народження святкувати. Цього року в цей святковий день, він був з нами!!! Останні пару років так складалось, що в цей день він був на відстані близько 2500 км  від нас в холодній Данії. Тому цього року в дружній не формальній обстановці ми святкували день народження коханого, заодно і відкрили шашличний сезон.


Сакура тур по-львівськи. Подорожували львівськими вуличками і знайшли острівець з квітучими і такими рожевими деревцями. Тепер і у Львові є сакура, гарно! 8-)


Бігаємо. Як я чекали миті, коли на ногах будуть зручні кроси, на голові улюблене кепі, а попереду пару кілометрів грунтової дороги. О люди, сталось!!! Зібравши волю в кулак та чоловіка, спочатку завезли доню до бабусі, а самі відправились на стадіон. Давно не втомлювалась по-спортивному. YAHOOooooooo!!!! Тепер в графіку молодої сім'ї є години присвячені бігу.

Мій сад. Ще один пункт, який я нарешті реалізувала. Розмахнутись сильно нема де, але пару гарних вазонів, я все таки посадила. Тепер доня має можливість побачити і порухати квіточки.

Експерес суші. Кому МакДрайв, а нам СушіДрайв)))))) Попереду багато вихідних, треба було вирішити пару справ, тому з метою економії часу, смачно пообідали на колесах.
 

P.S. Чмокі :-)
 

8 коментарів:

  1. Вітаємо вашого татка з ДН! :)
    О я теж дуже хочу бігати. Може спробувати бігати з візочком до моря?) На тепер до нього буде не близько)))
    І квіти посадила - ну ти молодець!
    Теж страшно хочу, але вже після перееїзду займусь:)
    Амік квіточки не їсть?)

    Пісенька кльва! Стащила собі)))

    ВідповістиВидалити
  2. донечка чудова (sun)
    а де квіточка на шапочці? чи то вже певно не та шапочка)))
    а сакура часом не коло водоканалу?

    ВідповістиВидалити
  3. Світланка, є спеціальні візочки для бігу http://www.youtube.com/watch?v=k2qfDIYs5Ow так що може вам візочок такий і гайда по парку ганяти або ще десь ))) або зі своїм спробуйте, візок з Анюткою буде додатковим навантаженням 8)
    Я квітки також хочу, вже навіть пробувала шукати. На галицькому і в новій лінії десь в р-ні 16 грн/штука. Моя мама купила по 2 грн/штука. Хоч гроші й не великі, але ЖАБА душить шалено. Поїдемо завтра на базар ;)

    ВідповістиВидалити
  4. to Xanka: Знаю про такі візочки, наш теж підходить для бігу, навіть два передніх колесика замінюються на одне велике і вперед. Але щось ми ще про таке не думали)))
    Про квіти - в "ГалСаді" я купила по 10-12грн/штука і набагато свіжіше ніж на базарі минулого року, де купувала по 14грн/штука. "ГалСад" - квіткова гуртовня великого розміру знаходиться на виїзді зі Львова до Бібірки.

    ВідповістиВидалити
  5. to searchsilence: Дякуємо 8-) То вже інша шапунька і сакури на водоканалі точно))))

    ВідповістиВидалити
  6. to Lio: Дякуємо за вітання, передамо)))
    Бігати просто обожнюю, тому звичайно пораджу зайнятись цією справою)))))) Плюс в тебе ізітони є, доречі як відчуття?
    Квітки гарно вже за тиждень виросли, милують око нам і сусідам у дворі. Амік не рухає, бо вуличні квіти для нього не відомі краєвиди, він у нас хатній.
    п.с. і я люблю цю пісню, якась вона мила)

    ВідповістиВидалити
  7. ку-ку, а де ваші будні? чекаємо на нову порцію фоток О:-) хоч я вас і так бачу часто, але думаю не одна така фоток хочу 8)

    ВідповістиВидалити