середу, 6 квітня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №13

ВеснАааааааааа в душі, ля-ля-ля!!! Ми гуляємо та співаємо, їздимо в гості до бабусі, бачимось з друзями, навіть про світське життя вдалось згадати. Але досі продовжуємо як "Робінзони" закреслювати дні календаря до приїзду нашого татуся. Лишилось ще якісь два тижні і ми будемо щасливі по-справжньому, бо ми будемо РАЗОМ!!!

Білі мухи. Прокинулись ми в суботу і згадали, як то ми зимували цього року. На такій настрій нас надихнули "білі мухи", які зненацька захопили наше місто. Було навіть досить прохолодно, тому ганяли чаї в теплій домашній обстановці.

Вулички. В неділю і сліду від снігу не було. Тому вирішили з доцею погуляти затишними старими львівськими вуличками, які оточують нас зі всіх сторін. Було приємно знайти поруч нашої домівки такі затишні місця, про які раніше я навіть не здогадувалась. От хто з Львів'ян мені відповість, де то такий маленький замок в центрі міста можна відшукати ?!(підказка, що то в центрі)


Весняна фотосесія. Приїхала наша люба подруга Альонка з Москви. Скільки всього нам вона надарувала, а головне гарний настрій і чудові фотографії з сонячної дівочої прогулянки. Давно ми так не позували, чекаємо на татка.


Рожева квіточка. Перейшли на весняний гардеробчик. Нарешті вигуляли новеньку шапочку. Яка є особливою, бо прикрасили ми її валяною квіточкою зробленою спеціально для Анютки нашою милою ОлінькоюЧ. Вийшло чарівно!!!


Сніданок чемпіона. Ну напевно всі очікують на фото каші і енергетичного коктейлю, це було б логічно. Кращого сніданку для спортсмена годі придумати, а от для матусі-чемпіона краще за морозиво, може бути тільки морозиво на сніданок. От така чудова середа 8-)


Маша і Даша. Зустрілись пузіки, які вісім місяців працювали разом, відправляли один одного у відпустку і народились з різницею лише в три дні. Даша і Аня ще будучі в животіках познайомились, бо мамуськи разом працювали. І ось нарешті ми вирішили познайомити карапузів. Було весело спостерігати, як два маленьких сонечка знайомляться. Такі вони кумедні і щирі...


Вихід в світ. О, хто би думав і гадав, що я потраплю на таку гламурну подію цієї весни, як LFW Львів Фешен Вік. Але так сталось. Альонка запросила і в мене з'явилась нагода вийти в люди, як то кажуть "себе показати, та на інших подивитись". Але то було не "подивитись", а "поглазєть", але думаю про то я ще напишу пізніше. Вирвалась я в цей світ на дві годинки, а потім як попелюшка перетворилась знову на матусю. Нема нічого краще піжамки, тапків і безладу на волоссі, який зробила мені моя донечка. От такій у мене гламур тепер)))))


P.S. Les Feuilles Mortes ...


18 коментарів:

  1. Ану кажи давай?! Перевіремо твої знання)))))

    ВідповістиВидалити
  2. http://maps.yandex.ru/-/CBQMjGIp
    ю ар велкам )))

    ВідповістиВидалити
  3. Єп, абсолютлі райт!!!
    п.с. ух какой ты замечательный, всё замечаешь))))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. там в школе Вермана малой учится :)

    ВідповістиВидалити
  5. дівчатка модельки!!! красунечки, вже так по весняному вдягаєтесь :)))

    Матуся Молодець!!!Виходити в світ корисно навіть і поглязєть! Знайти час і вирватись з таким малятком не просто :))) Мабуть бабуся напідмогу прийшла )))

    ВідповістиВидалити
  6. )) Квіточки ))) чарівні, весняні! цьом ))

    ВідповістиВидалити
  7. А ми тебе анонім знаємо і цьомаємо!!!

    ВідповістиВидалити
  8. о, весняно-сонячні фотки!! + гламурні.
    і ше кльовезні пухнасті рукавички 8-)

    ВідповістиВидалити
  9. Розгледіла)))))))Ага, теплюнькі варіжки з мордочками овечок)))))))

    ВідповістиВидалити
  10. Морозиво на сніданок ))) оригінально 8)
    файно, що в світ вибралась, часом корисно відволіктись ))) молодчинка і бабуся теж!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Я знала Сянька, що ти мене підтримаеш на рахунок "вибратись в світ", а з морозивом то як круто, сама дивуюсь)))

    ВідповістиВидалити
  12. як тут не підтримати, сама в тому ж маслі плаваю ))) і як кудись маю шанс вибратись, то вже подія 8)

    ВідповістиВидалити
  13. Гламурненько в світ вибрались, супер фотка :-)
    І всі фотки такі прикольні, сонячно-весняні)))

    ВідповістиВидалити
  14. оце і дивно. стільки різних ролей в одній людині. дві крайності: світська модниця і домашня мама. і все гармонійно поєднується :)

    ВідповістиВидалити
  15. І я дивуюсь, чесно!!!
    Бачила б ти мене в парку, коли на збори йде лише 5 хвилин)))))))))))
    п.с. дякую!!!

    ВідповістиВидалити