пʼятницю, 4 березня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №9

Не вже я встигла зробити пост вчасно по завершенню 9-го проектного тижня. Останнім часом я явно вибилась з правильного графіку публікацій, обіцяла поправитись не раз, але ось тільки зараз почало виходити. Чесно признаюсь вам друзі, що вже не уявляю як би то було без блогу, підсіла я на цю справу. Обіцяю скоро дуже цікаві пости окрім проекту, чекайте!!!
А тепер про тиждень...
ВЕСНА прийшла! Важко в це повірити, бо на вулиці досі холодно і сніжно, але вже пташки співати починають і сонечко вже частіше радує око. Тому нема часу сумувати і ми всіляко пробували розважати себе на цьому тижні.

Іменини. Обожнюю лютий місяць. Починається моїм днем народженням, плавно переходить в день закоханих, завершується іменинами (подвоюємо це свято, бо і мамулька у мене Світулька), а там і до восьмого березня рукою подати. Повезло моєму чоловікові, правда?! 8-)


Бажані гості. НАРЕШТІ до нас доїхали наші любі друзі, як давно ми на них чекали. Ця чудова, красива і сонячна сім'я подарувала нам суперовий настрій і дуже корисний подаруночок. Було так добре!!!


Весна прийшла. І в нашій домівці завівся весняний крілик, який полюбляє гризти морквинку. Треба ж форму до Паски набирати, хрум-хрум. 8-)


"Распішитєсь, получітє". Нам прийшла посилка. Я з дитинства не ходила на пошту за посилками, тому це було для мене як маленька розвага. Вдвічі приємніше було отримувати її, бо прислали її спеціально для донечки. Видно, що хтось вже давно чекає на початок прикорму і уважно ставиться до майбутніх маленьких споживачів, тому виробник часу не гає і заздалегідь про свою рекламу дбає. Їм перспективно, а нам приємно.


Нозі. Yahoo!!! Новим досягненням і подією дня, стало смачне погризування-полизування-посмокчування маленьких солодких ніжок. Скільки ж сил та часу ми витритали на виснажливі тренування, але результат цього вартий! Ааааааааааааа ))))))


Масляна. І наша сім'я не забула про проводи зими та зустріч весни. Як заведено у "широкий четвер" ми ласували свіжоспеченими мною млинцями, запиваючи всю цю смакоту холоднющим кваском.


Мріялося і збулося. Я так давно мріяла запустити повітряний ліхтарик, планували ми це на 14 лютого цього року, але ми захворіли і святкували вдома. Звичайно я засмутилась, а згодом і забула. Але як несподівано і приємно було мені, коли чоловік запросив на вечірню прогулянку і подарував мені своє велике червоне серце.


P.S. Barry White - THE BEST!!!

14 коментарів:

  1. як завжди класно, сонячно і чудова дитинка=)
    я в дитинстві у садочку прогризала колготки (ах, тоді вони у всіх були однакові і смішні) на пальчику і далі починала добиратись до ніжок:D не знаю що це за такий був прікол))

    уу, ці ліхтарики позитивні! ми запускали їх у парку культури. флеш-моб був, коли купа народу одночасно запускає - дуже ефектно!

    ВідповістиВидалити
  2. гарно і романтично, як завжди )))
    а нозі і ми гризем стабільно ))) тіки колготки знімаєм, ніжки так і тягнуться до рота :)))
    п.с. Вибирайтесь до парку по трохи, ми вже скучили за вами 8)

    ВідповістиВидалити
  3. йой!!! як би не ти, я б так і забула про посилку, котра на мене вже другий тиждень очікує)) скоріш за все теж Хіпп)))
    в нас пошта - через дорогу, прямо навпроти парадного.. а я все ніяк не зайду! то з візочком туди не впертися, то пошта вже не працює
    не можу пригадати, паспорт треба брати? бо я його не маю))
    ніжки то смачніше за прикорм)) а кролик взагалі супер!

    ВідповістиВидалити
  4. to searchsilence: а я пригадую сусідську дівчинку, яка один раз вбрала колготи на голову і всім казала, що то косички)))))
    Впевнена, що флеш-моб з повіряними ліхтариками зачаровує. Треба може самим таку штуку організувати, колись Dyak писав, але так і не зібрались. Треба спробувати!!!

    ВідповістиВидалити
  5. to Xanka: дякую Сянька і ми скучили, обіцяємо виправитись)))))

    ВідповістиВидалити
  6. to Lionel: Напевно хіп, вони бачу дбають про свій успіх.
    В нас та сама історія, пошта недалеко, але з візком туда не зайти. Та і взагалі, мало місць, де можна почути себе комфортно з візочком,ой як згадаю, аж знову злитись починаю, грррр...
    Паспорт треба, а за кроліка окреме дякую))))))
    п.с. чекаю вже на ваш тиждень і про мелодію не забувай)))))

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую :) Значить полежить мій хіпп ще тиждень-другий)))
    мм.. так щось я випала з мелодій :)
    вже недочекаюся коли нарешті кав'ярні відкриють свої літні майданчики :)

    ВідповістиВидалити
  8. Ааааааа, літо, дети?!
    Теж мрію про тепло, зелень на деревах і про запашну кави на літньому майданчику в затишній кав'ярні, а ще хочу на мореееееееееееееееееее))

    ВідповістиВидалити
  9. Смачно, ніжно, затишно, щиро...! Молодці! Так тримати! А ніжки і ми любимо коштувати, чи кусок колготки, чи шкарпетки :) І посилку теж таку самісіньку минулого тижня отримали (виявляється це інколи навіть корисно вказувати правдиву адресу у різних рекламних акетах).

    п.с. Бажаю щоб цього літа нам всім мамочкам все-таки вдалось нарешті побувати на морі та відпочити!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. ДякуЮююююююююююю!!! 8-)*
    Які ми всі "хіпові" мамульки 8-)
    Погоджуюсь на рахунок анкет, дрібниці, але приємно ж подаруночки для маляв отримувати)))))

    п.с. Приєднуюсь до такого чудового побажання. Мамульки заслужили!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  11. ммм... мої попередені коменти видно десь в спам закинуло..
    Доречі квіти дуже гарні!

    ВідповістиВидалити
  12. Привіт!!!
    Юльчик, в спамі пусто, напевно це в тебе щось глюкнуло(((
    А про що там йшлося?!))))))(blush)

    ВідповістиВидалити
  13. Я писала що дуже гарного зайчика маєте! А ще я обожнюю млинці і ікру ну і тим більше млинці з ікрою!! :-P

    ВідповістиВидалити
  14. Зайчику передам в перерві між поїданням морквинки і просто всього, що попадеться в рученята 8-)
    Приїзжайте в гості, спеціально організую для Вас поєдання млинців з ікрою!!!!

    ВідповістиВидалити