середу, 30 березня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №12

А ку-ку??? Ще не забули про нас, а ?! Бо ми ні, просто доня дорослішає і часу на письмову творчість катастрофічно не вистачає. Ну все по-порядку...

Суботні фотоексперементи. Погуляли в парку в гарній дівочій компанії, але сама погодка не дуже сприяла довгій прогулянці. Якось швидко посіріло, похолодало і почав падати дощ. Тому суботній вечір ми провели в теплій домівці. І щоб день не минув просто так, я вирішила поексеперементувати з своїм вірним другом - фотоапаратом. Отримала масу задоволення і непоганий результат, а фото присвячується моєму коханому, якій ще досі так далеко...


Неділя. День почався із смачних сирничків, якими балувала мене люба бабуся все моє дитинство. Спогадами наповнилась недільна атмосфера, а погодка потішила теплими промінчиками і ми чемненько пішли гуляти в парк. Анютка тепер мало спить, зато багато читає.

Успіхи друзів. Завжди щиро радію успіхам і досягненням друзів. Приємно було розгорнути відомий не тільки в Україні жіночий журнал і знайти цілий розворот присвячений рецептам моєї подруги.


Прості радощі життя. Були в гостях у батьків і зраділи ось такому винаходу людства. Це електронний дозатор мила. Працює він на фотоелементах, треба просто піднести руку, пристрій засвітиться гарним небесним кольором, видасть порцію рідкого мила та бринькне по завершенню процедури, якщо звук набридне, то його можна відключити. Друзі, я так тішилась, що помила руки двічі. Хочу такий пристрій і проблема замазаних дозаторів і кранів під час приготування їжі вирішена.
п.с. і від таких речей би не відмовилась див.тут, Юльчик може організуєш))))


Перша важлива датка. 23 березня Анні Назарівні виповнилось півроку. Ми дуже тішились в цей день. Відзначили це свято, як дорослі: ласували вперше яблучним пюре за подарованим гарним століком. Було весело і смачно. Так швидко пролетіли ці місяці, аж не віриться, але знаю точно, що життя має сенс і це наша донечка.


Проліски. А в нашому парку зацвіли проліски. Гарно так, аж душа співає...


Бабусі. Тішиться вся наша велика родина, що самий маленький член сім'ї робить перші дорослі досягнення. Донечка майже самостійно сидить, а головне почала їсти всілякі дитячі смаколики: яблучне пюре, овочеве і пити яблучну сушку. Ось і вирішили бабусі нагодувати Нюту овочами, ух, яблучко набагато смачніше було.


P.S. "День Рожденья только раз в году?!" 8-)

15 коментарів:

  1. Суперова перша фотографія вийшла!!!)))
    Вже не можу дочекатись, щоб додому по-швидше потрапити)

    ВідповістиВидалити
  2. Нюточка така кумедна з овочевим пюре!! ))
    А розкажи пліз більше про подружку і про рецептики!

    ВідповістиВидалити
  3. Прикольний фотоексперимент!!! Люблю такі штучки :)))
    А кріселко у вас Королівське :)))

    ВідповістиВидалити
  4. to Julie: О, вона ще то Кумеднятко))))))Ти би чула яку вона озвучку давала)))))
    Подругу звати Оленка, вона вже більше року присвятила себе своєму хобі. Вона готує і фотографує, довго вона йшла до мети і от тепер пише для журналу Космополітан у Москві. Рецептики дуже цікаві, я пізніше про них напишу.

    ВідповістиВидалити
  5. to NataS: Дякую, я довго експеремнтувала))))))
    І слюнявчик новенький нам дуже пасує до кріселка)))

    ВідповістиВидалити
  6. і де то ви знайшли проліски =) мабуть ніколи не помічала((
    цікава каляска. шо це спереду за така штучка з 2ма колесиками?:) чи я просто не шарю ше...
    P.s. фотка з ложкою смішна. це дитинка сама може їсти, чи просто ложка сподобалась?

    ВідповістиВидалити
  7. А, бачиш, які ми спостережливі)))))))Але насправді, теж ніколи не бачила, нам їх показали наші подружки Оксанка і Софійка, за рік часу вони вже вивчили наш парк краще за нас))))))
    Каляска - це наш "лєксус", ми дУуууууууууууже задоволені. Завдяки такій троха космічній конструкції, цей візок дуже маневрений та зручний, крім того швидко складається завдяки пневмопідвіски, а головне має гарну амортизацію, що для Львівських доріг ну дуже необхідно. Ой, я можу довго про візок писати, просто дуже його люблю і доня теж))))Скоро продемонструємо наш літній сидячий варіант))))))
    А шарити почнеш, коли час прийде))))))))
    п.с. в нас ціла серія мега смішних фоток. Аня дуже любить ложочки і це дідусь навчив її так орудувати нею)))))Але їсти самостійно ще нам зарано)))

    ВідповістиВидалити
  8. ще раз вас з половинкою ювілейчика!!! ростіть гарнюні і гарно їжте, не тільки яблучка, бо "бяки" ще багато треба спробувати (в таких малюків все, що не мамине молочко, все бяка :D). А ви я бачу вже багато встигли спробувати, бо ми повільніше все пробували, спочатку пробували овочі, по одному новому в 10 днів, тоді до каш звикали, а десь аж в 7,5 почали з фруктами знайомитись.

    ВідповістиВидалити
  9. забула запитати, де це ви знову зникли? ви у бабусі зараз?

    ВідповістиВидалити
  10. Дякуэмо дівчатка!!!Чемно будемо виконувати усі побажання))))))
    А про бякі ти права, але яблучна бяка смакує не погано))))
    п.с. ага, бабусювали, вже вернулись, чекайте в парку)))))))

    ВідповістиВидалити
  11. а я почала тепер звертати увагу на дит.візочкі))) є такі прості, а інколи є з такими схожими 2ма колесиками спереду!

    p.s. така зла на парк франка. в неділю сіла на лавочку, і аж потім почула запах фарби. і всі люди навколо теж зауважили. вимазала штани, ось будем пробувати з татом виводити розчинником. ну хіба важко почепити таблички "увага!пофарбовано" :(

    ВідповістиВидалити
  12. Доречі, ці лавки фарбували добровольці з церкви (назви не памятаю, щось типу воскресіння христа чи шось таке). Вони напевно подумали, що і так багато зробили :))) нащо ще таблички, хоча рекламки де не де позалишали.

    ВідповістиВидалити
  13. to searchsilence: Прикро, що з лавочкою так вийшло. В понеділок гойдали з Оксанкою Софійку на конику, я вимазала в червоній фарбі руки, а Оксанка трохи штани. І нас, так би мовити, зачіпило.
    Ну а вдалось тобі штани врятувати?

    ВідповістиВидалити
  14. Прийшла в хімчистку... Кажуть 36грн, і то не факт що буде все ок. Вирішили "народними" способами спробувати :)
    Вивелось Розчинником Р-647, хух!

    ВідповістиВидалити