понеділок, 21 березня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №11

ПРИВІТ!!! А ми сьогодні прокинулись під спів птахів (уявляєте, як радіє душа, коли в кам'яному серці нашого міста звучить дзвінке цвірінькання птахів?!) Світить сонечко і навіть вже гріє, на душі вже справжня весна. А минулий тиждень пройшов наступним чином. Отож, розповідаю...

Весна?! Субота, ранок, сонце. Невже весна, ну дуже важко в це повірити, але справді погодка просто бомбезна була. Не вагаючись, ми вирішили відвідати весняний ліс, подихати свіженьким повітрячком, насолодитись сонячними ваннами і попити гарячого чайку в компанії дідуся та бабусі.


Компутер. Маленька мавпочка відкрила для себе нову іграшку. Тепер активно спілкуємось з татусем по скайпу, браузаємо по кнопочкам, часом відриваючи їх від клавіатури і просто шалено радіємо картинкам на моніторі. Ну дуже впевнено користується донечка ноутбуком, не вже майбутній програміст росте?)))


Цей дощ надовго... Після теплих і сонячних вихідніх, почався справжній львівський дощ. Покатались на машині, полічили крапельки.


Важливі справи маленької дівчинки. Скоро Анютці виповниться півроку і нам знадобляться нові дуже важливі і необхідні речі, ось як крісло для годування наприклад. Тому ми вирішили поєднати приємне з корисним і разом з бабусею провести маркетингове дослідження ринку таких кріселок. Ух, гарно покатались.


ЧистО. Присвятили день прибиранню. Тепер в нас ну дуже чисто і по-весняному тепло.


Листівочка. В нашої подружки Софійки було день народження, ще в лютому, але подаруночки ще досі знаходять свою власницю. Один рочок - це дуже важлива подія в житті мами і її дитини, тому ми з донею вирішили приготувати особливий подарунок для наших чарівних дівчаток. Мій крутик-вертик підкинув ідею і влігся спатки, а мама голку в руки і творити. Чотири години і ось вона, моя перша хендмейд листівочка-картиночка, і ще вона може бути магнітом. (А от тут її домівка)


Разом все веселіше і тепліше. Цю пятницю сміливо можна було назвати днем подарунків. Дівчатка отримали нашу листівочку і зоряний набір для Сонічки-сонечка, а ми з донею картинку і гарнющий браслет від Оксанки в честь моїх 25. На радостях танцювали ВСІ!!!


P.S. Happy feet 8-) Ролік присвячується Софійці, як головному танцюючому пінгвеняті))))

11 коментарів:

  1. Анютка з ноутом така кльова!!! А які очі, це ж як напевне цікаво!!!
    Листівочка дуже гарна, ти молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Гарний весняний тиждень.
    Підтримую Julie, фотка з ноутом взагалі ДУЖЕ класнюча,ті оченята зацікавлені...;)))
    Листівочка вийшла на УРА, золоті руці у матусі!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Гарно провели тиждень, шкода, що без татка. Зате уявіть наскільки раді ви будете бачити один одного, коли приїде. Тримайтесь, ви спробуємо вас трохи підтримати і порозважати. В парку затанцюємо Гагу )))
    Анютка просто суперово виглядає на фотці з ноутом, так зацікавлено дивиться і так щиро по дитячому, дорослі вже так не вміють, а шкода, жити б було цікавіше і веселіше )))
    п.с. бодік ми такий самий маємо, правда вже виросли з нього :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую дівчатка, за таку високу оцінку моєї скромної творчості.Коли маєш таких подружок, то творити легко і дуууууууууже приємно!!!

    ВідповістиВидалити
  5. to Xanka: Дякуюємо щиро за підтримку, з вами дівчатка, нам нема коли сумувати, лише посміхатись і танцювати))))
    п.с. та наш бодік вже теж трішить по швах, ростемо 8-)

    ВідповістиВидалити
  6. уу, з ноутом мега =) цікаво як дітки розуміють що це за девайс)

    а сьодні була така чудова погодка, після універу пішла в парк, сіла і читала книжку. і навколо мацьопкі дітки, такі кльовезні! І в таких схожих комбінізончиках, як пінгвінчики ходять 8-)

    ВідповістиВидалити
  7. О, ще як розуміють!!!
    Я сама в шоці, Аня коли з татком по скайпу говорить, то вже не одноразово, збільшувала собі зображення на весь екран, я зменшую, а вона знову раз-два тими мацьопими рученятами і збільшує.
    Диво-дивне))))))
    п.с. може якось з нами в парку пересічешся))))))будемо раді!!!

    ВідповістиВидалити
  8. А я яка модніца в пальтішку рожевому - красотулічка :))) Приємний бабусин тиждень получився. І ми вас морально підтримуємо, бажаємо щоб татко чим по-скорше повертався.
    п.с. Дуже кльові шапки в Софійки та Оксанки.

    ВідповістиВидалити
  9. Та то таке кльове пальтішко, я сама б не проти таке в гардеробчику мати)))))))
    Дякую за підтримку, нам ще треба аж 3 тижні чекати....
    Сяня і Софійка ще ті модняшки))))))

    ВідповістиВидалити
  10. а хто і коли буде за тиждень звітуватися? а?

    ВідповістиВидалити