Напевно в кожного з нас час від часу виникає бажання поласувати смачненьким тортиком, але завжди постає питання, а чи варто стільки часу тратити на його приготування, коли покупні торти теж дуже смачні?!
Думаю, що кожна з господинь одразу би взялась за приготування торта, якщо би знала, що цей процес займе приблизно 20-25 хвилин. Отож, ділюсь новеньким швиденьким, а головне солоденьким рецептом.
Приготування:
Спочатку приготуємо тісто для млинців. Змішуємо 3 яйця, 2-3 столові ложки борошна, 150 мл води (можна молоко або кефір), додаємо 1 чайну ложку цукру, щіпку солі і цедру половинки лимона. Смажимо млинці.
Сир маскарпоне перекладуємо в ємність для збивання, додаємо 1 яйце та збиваємо міксером до утворення пухкого крему.
Сир маскарпоне перекладуємо в ємність для збивання, додаємо 1 яйце та збиваємо міксером до утворення пухкого крему.
Починаємо формувати торт. Кожен млинець промазуємо кремом, а зверху викладаємо фрукти. Я використала заморожену полуницю і свіжу малину, а в оригінальному рецепті використовують свіжі ягоди. Готовий торт поставити в холодильник на 10-15хв для того, щоб коржі просочилися і сам торт смакує краще охолодженим.
Смачного!!!
Авторитетно заявляю, що було ну дууууууже смачно)))
ВідповістиВидалитиЦе один з найкращих тортів, який я будь-коли ласував!
аааа :)))така смакота!!!! як каже Соломійка "Мням-ням-мням" :)))) Дякую за чудовий рецептик - обов"язково спробую приготувати!!!
ВідповістиВидалитиto marchyk: О, я дууууууууууууже рада)))))))))
ВідповістиВидалитиto Iryska: Ага, все геніальне просто, я переконалась)))))))Не тре пекти, потім крем довго робити, а тут раз два і все готово!!!
ВідповістиВидалитихм, а шо це за такий сир? :(
ВідповістиВидалитиУххххххххх яка цікавинка-смаковинка. Тре буде спробувати. Дякую за цівий рецептик :)
ВідповістиВидалитио б а л д е т ь !
ВідповістиВидалитиосталась мелочь - найти у нас Маскарпоне :) Разве что под заказ могут привезти :)
Привет, пропажа))))))
ВідповістиВидалитиСпасибкииииииииииииииии!!!
п.с. мы купили Маскарпоне в гипермаркете "МЕТРО", у вас вроде тоже есть http://www.metro.ua/servlet/PB/menu/1083861_l40/index.html 8-)
to searchsilence: Маскарпоне - це італійський сир, який нагадує вершковий крем і має трохи кислуватий смак, використовують для десертів.
ВідповістиВидалитиЯ думаю можна зробити вершковий крем, але на це точно піде трохи більше часу)))
to Talya: Завжди рада і смачного))))))
ВідповістиВидалитиТы только представь! Даже такой простой торт мой кулинарный гений умудрился не смочь и даже испортить))))
ВідповістиВидалитиСначала у меня категорически не получались блины:) Пришлось еще одну порцию теста делать. Потом не хотел взбиваться крем.. Жидкий был какой-то. был..был.. А потом я его "перебила" :) И он расслоился на сыворотку и комочки))))))
Еще и очень-очень несладкий был
Обчем "я его слепила из того что было" :)
Жаль, Маскарпоне для нас дороговатый, чтоб часто с ним экспериментировать.
Но думаю с обычным сливочным кремом должно быть тоже вкусно.
С кем не бывает, не раз у самой так сказать "первый блин и не только был комом" ))))))Главное не отчаиваться и пробовать снова!!!
ВідповістиВидалитиКрем я взбивала может минуты 3-4 с яйцом на максимальной скорости, хотя тоже первый раз с Маскарпоне работала, наверное повезло просто))))))
Про сладость, я забыла написать, я клубнику замораживала с сахаром, поэтому дополнительно не добовляла, а так наверное надо подсахарить. И в блины я тоже ложечку сахара довала, а ты?
Я тоже буду пробовать заменить Маскарпоне, соглошусь, он не особо экономный для бюджета)