четвер, 28 квітня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №15 та №16

Чекали, сумували, готувались, зустрічали, раділи, сміялись та забули про все на світі)))))) Ось такі вони були наші тижні...

А понад хмарами... Вихідні стають все тепліші і тепліші, але справжній львівський дощ теж не забуває про себе нагадувати. В ту суботу після дощу було шалено гарне небо. Ось би намалювати так, а?!)))


Фізкультура. Донечка все більше присвячує часу тренуванню м'язів. Одним із нових досягнень, яким нам кортить поділитись, це "а-ля віджимання". Анютка вже має достатньо сили, щоб відривати від підлоги чи ліжка все своє малесеньке тільце і тримати на прямих ручках і ніжках. Спортсменка росте!


Хресний. В гостях побував наш хресний. Давно він не бачив маленького Знайку, який так виріс і який так любить книжечки читати чи то краще сказати "гризти", але так той граніт науки і дається, правда ж ?!. Відправились купляти книжки для малявки, доця дуже раділа і пильно вибирала.


Техноманія. Настав час, коли технічний прогрес добрався і до нашої мацьопи. Іграшки тепер нам не цікаві, нам або книжки давай гризти або мишку від компутера, маминому мобільному теж часом дістається. Заради такої "дорослої іграшки", круть-верть долає любі перешкоди, от вже кинула оком на фотоапарат)))


Ашан. На вулиці дивним чином похолодало і щоб не мерзнути в парку поїхали в магазин. Нютка вперше каталась в такому візочку, впевнено трималась обома руцями і змучена від такої роботи вирішила скуштувати соку із справжньої соломинки.


Праця розумова. Провели ще один теплий вечір в компанії моїх батьків. Я згадала, як то добре попити запашного чаю і "блєснуть інтєлєктом", розгадуючи кросворд разом з татом.


Культура. Напевно вже всі давно насолоджуються "Французькою весною" у Львові. Вже в 8-й раз проходить цей прекрасний захід. Цілий місяць мешканці нашого міста мають змогу долучитись до французької культури, відвідуючи виставки, вистави, кіно і ще багато цікавого. От і мамусі скористались нагодою, відвідали виставку, присвячену європейським афішам початку 20ст. Одним з головних експонатів був плакат намальований Тулузом Лотреком, якого можна сміливо вважати першопрохідцем в сфері рекламного плакату того часу. Ось так провели ми нашу п'ятницю разом із подружками.


P.S. Татко їде додому...



ВСІ ВДОМА!!!

Бюрократія
. Знайшла час забігти в банк, щоб подовжити термін дії карточки. В результаті лишилась без карточки і з завданням зробити фотографію та можливість відвідати паспортний стіл, як я це не люблю! Це перший раз, коли я згадала, що мені 25))))


Ранок, літак, тато. Ми дочекались, наш татко вернувся з півторамісячного відрядження. Обожнюю такі моменти...


Машинка. Хтось із спільноти "365-ів" писав, що весна починається тоді, коли виводиш ровер на вулицю, а ми вивели нарешті нашу машинку. Бо коли нема така, то і нема машинки. Помили, поміняли зимову обувку на літню і поїхали подорожувати.


Ложка дьогтю. В нашу бочку меду потрапило трошки дьогтю чи то перцю. Треба було полагодити мамину спинку. Вправили 4-5-ий хребці, прописали "Доктора Перця" і мама знову в строю.


Весняний ліс. Ми потрапили в країну пролісків, провели чудовий день разом. Слова тут зайві, коли душа співає!!!


Чистий четвер. Паска вже на носі, тому присвятили час прибиранню. Але в котика-бешкетника Амусіка, було своє бачення цього процесу.


Пасхальні приготування. Продовжуємо традицію святкових листівок. Доня - справжній всесвіт веселощів і гарного настрою. Друзі, а це для вас частинка!!!


P.S. What the World Needs Now Is Love!!!