неділю, 9 січня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №1

Проект "365" - запам'ятати кожен день свого життя на протязі 52 тижнів, 365 днів за допомогою фото-доказів...

Ну друзі, починаю....


Новий рік. Ще з дитинства обожнювала це свято, особливо люблю перші хвилини початку нового року. Море усмішок, дзвін бокалів з шампанським, хлопалки, сміх і блиск в очах найдорожчих тобі людей у світі. Для нашої родини це особливий новий рік, бо для нашої донечки Анютки він САМИЙ ПЕРШИЙ 8-)


"Йолка". Кожного року 31 грудня ми традиційно ставимо і прикрашаємо ялинку. Ну не уявляю я собі зимових свят без неї!!!А який романтичний настрій вона дарує кожного вечора... Мммммм ...


Сон. Два дня святкування, багато нових емоцій підкосило нас з доцею Солодко спати в новому році)


Подарунок. Приїжджала подруга з Москви, яка вже як рік цілком і повністю поглинена своїм захопленням. Вона обожнює готувати і фотографувати свої кулінарні смаколики. І ось який смачний подарунок отримали ми від неї в новому році.


Різдвяна відкритка. Вирішили цього року зробити особливі листівки для друзів. 8-)


Подорож. Їздили в Стрий до родини, донечка уважно стежила за маршрутом.


Різдво. Найсвітліше свято, родинне тепло, смачний стіл, колядки і наше немовлятко, що тихо сопе в мене на руках. Одним словом - РІЗДВО!!!




P.S. Для всіх "тристашістдесятпятників" пропоную ввести нову рубрику - "Мелодія тижня".



P.P.S. Улюблена колядка нашого малятка...

Недільне просвітлення!!!

Ось прокинулась я нині і усвідомила цікаву річ. Що з початком Нового Року кожного дня я прагну дізнатись, побачити, закарбувати у своїй пам'яті щось нове і цікаве. Мабуть це вірус позитиву і гарного настрою, що витає у повітрі))))))Тому я вирішила піддатись цьому натхненню і розпочати проект "365".
Естафету проекту "365" приймаю від мега цікавої людини Славка, який впродовж 2010 року дарував моїй сім'ї море позитивних емоцій, щоразу коли ми читали його насичені тижні. Не збрешу, коли розповім Вам, що ранок мій і ще багатьох людей розпочинався з запашної кавусі і очікування нового тижня. В мене досі збереглась звичка, кожного ранку перевіряти "новий тиждень матрасника" і чесно кажучі, стало сумно що тижнів тільки 52.
А позитиву і посмішок хочеться ще і ще, тому беру свою лінь, ховаю далеко-далеко і починаю.

P.S. Думаю сьогодні вже написати першого тижня, to be continued...