неділю, 23 січня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №3

Довгоочікувані зустрічі з друзями, прогулянки парком, поповнення книжкової колекції, трохи часу на рукоділля, день спогадів і все це вмістилось в один гарний зимовий тиждень...

Клуб молодих батьків. Хочу познайомити вас з дуже гарною сім'єю. Знайомтесь сімейство Дяків: тато Славік, мама Оксанка і їхня чарівна доця Софійка. Поділюсь з вами секретом, що саме ця родина надихнула нас ... І ось тепер і нас троє 8-). Було весело гуляти і дуже смачно їсти такою бандою)))))


Київляни. Не очікуваною, але дуже-дуже приємною несподіванкою для нас став приїзд наших старих друзів. Вони нещодавно одружились, а тепер переймають від нас ази батьківства. Хтозна, може в нашому клубі молодих батьків скоро чекати на поповнення?! 8-)


Перші спроби дорослого життя. Після довгого нічного самостійного сну у власному ліжечку, донечка любить повалятись трохи на батьківському ложі. Але ось не задача, як же ж то правильно користуватись тими подушками? 8-)


Справжній весняний день. Вдалося насолодитись справжнім весняним днем у парку посеред зими. Було так сонячно і гарно, аж душа співала і донечка теж)))


Вишиваю. Нарешті вийшло потрапити в магазин "Світ Рукоділля" (дякую тобі Сянька) і закупитись бажаними нитками, пяльцем, канвою і почати вишивати. Ураааааа, нарешті одна забаганка вже втілюється у життя!!! Чекайте, скоро потішу вас цікавинкою)))


Спогади. Старі фотографії на стіл поклади та пригадай .... Пам'ятаю, люблю, сумую...

п.с. зробила реставрацію деяких найулюбленіших знимків моїх дідуся і бабусі.


КнигА. Поповнили свою книжкову шафу. Придбали дещо для розуму детиктивне і дещо веселе та легке для настрою.


P.S. От улыбки станет всем светлей, так пускай повсюду на земле будто лампочки включаются улыбки!!!!!!!!!!!!! 8-)