середу, 30 березня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №12

А ку-ку??? Ще не забули про нас, а ?! Бо ми ні, просто доня дорослішає і часу на письмову творчість катастрофічно не вистачає. Ну все по-порядку...

Суботні фотоексперементи. Погуляли в парку в гарній дівочій компанії, але сама погодка не дуже сприяла довгій прогулянці. Якось швидко посіріло, похолодало і почав падати дощ. Тому суботній вечір ми провели в теплій домівці. І щоб день не минув просто так, я вирішила поексеперементувати з своїм вірним другом - фотоапаратом. Отримала масу задоволення і непоганий результат, а фото присвячується моєму коханому, якій ще досі так далеко...


Неділя. День почався із смачних сирничків, якими балувала мене люба бабуся все моє дитинство. Спогадами наповнилась недільна атмосфера, а погодка потішила теплими промінчиками і ми чемненько пішли гуляти в парк. Анютка тепер мало спить, зато багато читає.

Успіхи друзів. Завжди щиро радію успіхам і досягненням друзів. Приємно було розгорнути відомий не тільки в Україні жіночий журнал і знайти цілий розворот присвячений рецептам моєї подруги.


Прості радощі життя. Були в гостях у батьків і зраділи ось такому винаходу людства. Це електронний дозатор мила. Працює він на фотоелементах, треба просто піднести руку, пристрій засвітиться гарним небесним кольором, видасть порцію рідкого мила та бринькне по завершенню процедури, якщо звук набридне, то його можна відключити. Друзі, я так тішилась, що помила руки двічі. Хочу такий пристрій і проблема замазаних дозаторів і кранів під час приготування їжі вирішена.
п.с. і від таких речей би не відмовилась див.тут, Юльчик може організуєш))))


Перша важлива датка. 23 березня Анні Назарівні виповнилось півроку. Ми дуже тішились в цей день. Відзначили це свято, як дорослі: ласували вперше яблучним пюре за подарованим гарним століком. Було весело і смачно. Так швидко пролетіли ці місяці, аж не віриться, але знаю точно, що життя має сенс і це наша донечка.


Проліски. А в нашому парку зацвіли проліски. Гарно так, аж душа співає...


Бабусі. Тішиться вся наша велика родина, що самий маленький член сім'ї робить перші дорослі досягнення. Донечка майже самостійно сидить, а головне почала їсти всілякі дитячі смаколики: яблучне пюре, овочеве і пити яблучну сушку. Ось і вирішили бабусі нагодувати Нюту овочами, ух, яблучко набагато смачніше було.


P.S. "День Рожденья только раз в году?!" 8-)