понеділок, 14 березня 2011 р.

Проект "365" - Наші будні: тиждень №10

ВеснАааа прийшла!!! І я загубила відчуття часу, ну а відчуття реальності неможливо втратити, коли поруч моя доня. Малеча наша росте не по днях і не по годинах, і розуміння "вільної хвилини" давно вже не актуальне, дні календаря злітають один за одним...

Соня. За гарною традицією, суботу ми присвячуємо справам хатнім , прогулянці в трьох і плановим закупам. Ну і де ж як не в Ашані краще поєднати закупи і прогулянку. Доця полюбляє такий план дій, бо має можливість покататись на ескалаторі і поспуняти в стані невагомості. Я би і сама так не проти.


Дівочі посиденьки. Вдалося попасти в гості до "білої і пухнастої" хресної мами, а то всілякі хворі не давали нам такої змоги пару тижнів. Ми весело провели час і додому вернулись "+1". В Анютки тепер є нова подружка, яку ми назвали "Мішаліна". 8-)


From Daddy to Us.
Татко поїхав у відрядження, але залишив нам подаруночки. Аааааааааа, мішутки Тедді. Доня поповнила колекцію м'яких друзів, я колекцію горняток, навіть холодильник отримав новенького магнітика. Дитяча я, знаю, але вони такі кльові))))))


Ніч така зоряна, місячна. Тепер наші ночі такі довгі, коли татко так далеко...


Свято весни.
Люблю свято 8 березня. Ось знаю, сучасні чоловіки почали все частіше ігнорувати його, вважаю це не правильно! Ну подивіться, як дівчата тішаться в цей день))))))


Happy Birthday, Amber Shine! Нашому чемпіону виповнилось 3 роки. Котодрузів кликати не ризикнули, натомість потішили шлуночок вже дорослого вухастика святовими лягумінами. Амік був дУуууууууууже задоволений!!!


Спланована втеча. Вкладались ми як все, кожний в своє ліжечко. Але хтось дуже промовисто говорив очима, що спатки в своєму ліжечку не планує. Хіба хтось встоїть перед такою картиною, я ні.


P.S. ...