Почула на днях таку фразу: "Якщо ми приречені їсти, то треба їсти красиво і смачно, а якщо це не гарно, то нема в цьому сенсу..." . Ось і надихнулась приготувати щось смачне і красиве, а головне не складне.
Люблю яскраві кольори і завжди насолоджуюсь, коли можу відшукати їх в смачних стравах. Ну всі здогадались, що я про барвисті і корисні овочі. Отож, пробую вперше поєднати їх саме так.
Нам знадобиться:
2 баклажана, 2 кабачка, 3 помідора, 500гр шампіньйонів, 2 цибулини, 150гр твердого сиру, 1 яйце, 3 столові ложки сметани, пучок салату, кріп
Нам знадобиться:
2 баклажана, 2 кабачка, 3 помідора, 500гр шампіньйонів, 2 цибулини, 150гр твердого сиру, 1 яйце, 3 столові ложки сметани, пучок салату, кріп